Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Alstom a semnat un contract în valoare de 194 milioane de euro

I.L.
Internaţional /

Alstom a semnat un contract în valoare de 194 milioane de euro

Alstom a semnat un contract cu operatorul italian FERROVIENORD, în valoare totală de 194 milioane de euro, pentru furnizarea a 31 de trenuri în regiunea Lombardia. Mijloacele de transport vor fi livrate în etape, începând cu anul 2022, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Contractul finalizat între Alstom şi compania italiană de transport public, Ferrovie Nord Milano, este primul din cadrul unui acord semnat în septembrie 2017, după ce furnizorul a câştigat o licitaţie.

Trenurile comandate de operator sunt electrice, de ultimă generaţie şi ajung la o viteză maximă de 160 km/h. Noile mijloace de transport feroviar îndeplinesc criteriile de sustenabilitate a mediului şi pot fi reciclate în proporţie de 96%. La fabricarea lor nu se utilizează solvenţi sau alte substanţe chimice toxice. Sistemele de climatizare şi ventilaţie sunt reglate în funcţie de numărul de pasageri, iar închiderea uşilor este programată astfel încât să se evite orice dispersie termică. Modul Eco este activat atunci când este necesar. Iluminarea cu LED-uri pentru pasagerilor este reglată automat pe baza cantităţii de lumină din exteriorul trenului.

Michele Viale, directorul general al Alstom pentru Italia şi Elveţia, a declarat: "Ne bucurăm să pornim într-o nouă călătorie către un transport local din ce în ce mai modern şi durabil împreună cu FNM. În ultimii zece ani, Alstom a livrat 44 de trenuri regionale în Lombardia. Trenurile noastre transportă deja în regiune mii de pasageri în fiecare zi. Noua generaţie a Coradia Stream reprezintă cea mai bună soluţie pentru satisfacerea cerinţelor crescute atât din partea călătorilor, cât şi din partea operatorului din regiune", potrivit comunicatului.

Acordul-cadru dă posibilitatea de achiziţie, în termen de 8 ani unui număr maxim de 61 de trenuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

27 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1264
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5376
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3742
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.0199

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie