Abonament gratuit

Altex România a investit 8 milioane de euro în noul magazin Media Galaxy

I.L.
Companii /

Altex România a investit 8 milioane de euro în noul magazin Media Galaxy

Altex România deschide joi noul magazin Media Galaxy în Satu Mare, şi întâmpină cumpărătorii cu reduceri de până la 50%. Investiţia s-a ridicat la 8 milioane de euro şi a dus la crearea a 40 de locuri de muncă, transmite reţeaua de magazine printr-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Magazinul are un inventar alcătuit din peste 40 de mii de produse, cu o valoare totală de peste trei milioane de euro.

Dan Ostahie, CEO al Altex România susţine: "Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferim clienţilor noştri echipamente care sporesc confortul vieţii şi o experienţă completă, online şi offline. Avem încredere în piaţa locală şi ne aşteptăm ca magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare să fie un motor de creştere pentru întreaga reţea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinse de clienţi potenţiali, atât din ţară cât şi de peste hotare. Suntem convinşi că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes şi pentru clienţi din ţări precum Ungaria şi Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar şi diferenţa de TVA comparativ cu ţara de origine, 27% faţă de 19% cât este în România".

Noul Media Galaxy este situat în incinta Satu Mare Retail Park, iar programul este suprins între orele 10-18. Magazinul este dotat cu parcare proprie, cu o capacitate totală de o suta de locuri, mai meţionează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie