Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Altex România deschide cel mai mare magazin din reţea la Arad

C.B.
Companii /

Altex România deschide cel mai mare magazin din reţea la Arad

ALTEX România continuă strategia de extindere la nivel naţional şi anunţă deschiderea unui nou magazin în Arad, pe 30 ianuarie, ajungând, astfel, la un total de 105 magazine în toată ţara, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, în noul magazin din Arad clienţii vor găsi o gamă de peste 10.000 de produse, dar şi oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 60% la sute de produse. Promoţiile existente în magazin cu ocazia deschiderii vor fi valabile în perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2020, în limita stocului disponibil.

Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX, declară: " Arad este un oraş în plină dezvoltare, tocmai de aceea am ales să deschidem cel mai mare magazin electro-IT din reţeaua noastră aici şi să răspundem unei cereri în creştere. Gama largă de produse, ofertele pe care le punem la dispoziţie, serviciile de consiliere din partea experţilor noştri sunt toate elemente care ne-au asigurat şi continuă să ne asigure un avantaj competitiv şi ne ajută să oferim clienţilor o experienţă de cumpărare plăcută şi eficientă."

Noul centru de servicii se află pe Calea Radnei nr. 294 şi va funcţiona de luni până sâmbătă între orele 09:00 - 21:00 şi duminică între orele 09:00 - 20:00.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS