Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Altex şi Auchan România au lansat primul shop-in-shop din România

I.L.
Companii /

Altex şi Auchan România au lansat primul shop-in-shop din România

Acest proiect pilot va aduce clienţilor o gamă variată de produse, servicii de calitate şi ajutorul specialiştilor ALTEX în domeniul electro-IT, prin intermediului unui nou concept de inside-store ALTEX integrat într-un hipermarket Auchan. Conceptul va fi testat, pentru început, în trei locaţii Auchan cu profiluri diferite: Galaţi, Ploieşti şi magazinul din Bucureşti, Drumul Taberei.

Ionuţ Ardeleanu, Directorul General al Auchan România a declatat: "Suntem bucuroşi să demarăm acest parteneriat cu ALTEX România printr-un proiect pilot shop-in-shop în 3 magazine şi suntem convinşi ca expertiza şi leadership-ul Altex pe piaţa electro-IT ne vor ajuta să răspundem şi mai bine nevoilor clienţilor Auchan, printr-o excelentă complementaritate a parcursului alimentar cu cel nealimentar. Prezenţa fizică a unui specialist electro-IT într-un hipermarket, în premieră în România, este parte a conceptului de marketplace fizic Auchan pe care îl iniţiem din dorinţa de a oferi soluţii şi parcursuri cât mai inovatoare, utile şi atractive pentru clienţi.", conform sursei citate.

Locaţiile shop-in-shop Altex din magazinele Auchan vor fi redecorate pentru a oferi clienţilor produse cât mai diversificate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie