Altex şi Auchan România au lansat primul shop-in-shop din România

I.L.
Companii /

Altex şi Auchan România au lansat primul shop-in-shop din România

Acest proiect pilot va aduce clienţilor o gamă variată de produse, servicii de calitate şi ajutorul specialiştilor ALTEX în domeniul electro-IT, prin intermediului unui nou concept de inside-store ALTEX integrat într-un hipermarket Auchan. Conceptul va fi testat, pentru început, în trei locaţii Auchan cu profiluri diferite: Galaţi, Ploieşti şi magazinul din Bucureşti, Drumul Taberei.

Ionuţ Ardeleanu, Directorul General al Auchan România a declatat: "Suntem bucuroşi să demarăm acest parteneriat cu ALTEX România printr-un proiect pilot shop-in-shop în 3 magazine şi suntem convinşi ca expertiza şi leadership-ul Altex pe piaţa electro-IT ne vor ajuta să răspundem şi mai bine nevoilor clienţilor Auchan, printr-o excelentă complementaritate a parcursului alimentar cu cel nealimentar. Prezenţa fizică a unui specialist electro-IT într-un hipermarket, în premieră în România, este parte a conceptului de marketplace fizic Auchan pe care îl iniţiem din dorinţa de a oferi soluţii şi parcursuri cât mai inovatoare, utile şi atractive pentru clienţi.", conform sursei citate.

Locaţiile shop-in-shop Altex din magazinele Auchan vor fi redecorate pentru a oferi clienţilor produse cât mai diversificate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS