Alusystem intră pe piaţa materialelor de construcţii rezidenţiale printr-o investiţie de 1 mil Euro într-o linie de tâmplărie din aluminiu

Comunicate de presă / 09 iunie

Alusystem intră pe piaţa materialelor de construcţii rezidenţiale printr-o investiţie de 1 mil Euro într-o linie de tâmplărie din aluminiu

Alusystem, parte a grupului Bog'Art, inovează în zona tâmplăriei de aluminiu pentru piaţa rezidenţială. Compania a lansat un nou tip de tâmplărie de aluminiu, pentru proiectele rezidenţiale, prin care oferă calitatea premium, specifică clădirilor office, la preţuri accesibile, similare tâmplăriei PVC. Aproximativ 1 milion de euro au fost investiţi până în prezent în noua linie de producţie, conform unui comunicat remis redacţiei.

Comparativ cu preţul tâmplăriei din aluminiu, care variază între 180 - 450 de euro/mp + TVA, noul produs Alusystem pentru piaţa rezidenţială are un preţ de 150-160 euro/mp + TVA, aproape de costul specific unui produs de tip PVC. Acest lucru permite dezvoltatorilor care vor să sa construiască cu tâmplărie de aluminiu să obţină avantaje calitative semnificative fără să aloce bugete mărite în zona de tâmplărie.

"În cei aproape 20 ani de existenţă pe piaţă ne-am diferenţiat ca o companie preocupată de inovaţie şi dezvoltare continuă, pentru a răspunde standardelor ridicate de construcţie a clienţilor din piaţa de "office'. Ideea diversificării portofoliului cu soluţii rezidenţiale se află de mai mult timp pe lista noastră de obiective, iar pandemia a reprezentat o oportunitate de a o valorifica şi a accelera planurile de punere în practică. Viziunea noastră este să oferim valoare adăugată construcţiilor rezidenţiale, prin faţade cu o calitate şi un aspect premium, fără ca aceasta să presupună costuri mai ridicate pentru dezvoltator şi, în ultimă instanţă, pentru consumatorul final. Estimăm că în primul an de la lansare vom avea vânzări în valoare de aproximativ 1 milion de euro" a declarat Răzvan Popa, Director Executiv Alusystem.

Noul produs de tâmplărie rezidenţială încorporează know how-ul şi experienţa tehnică acumulată în zeci de ani de execuţie în zona office, cu tehnologiile inovatoare din ultimii ani, pentru a oferi dezvoltatorilor din zona rezidenţială soluţii de calitate premium la costuri accesibile. Produsul a fost testat în laboratoare de încercări, asigurând protecţia necesară în condiţii de apă şi vânt şi beneficiază de certificare europeană.

Compania Alusystem deţine o cotă de circa 85% din piaţa de faţade şi pereţi cortină din România, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 24 milioane de euro, cu livrări de 100.000 mp de tâmplărie. Compania face parte din grupul Bog'Art, cel mai mare constructor din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

24 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1233
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7569
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.1626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro