Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Amazon redeschide depozitele din Franţa

S.B.
Companii /

Amazon redeschide depozitele din Franţa

Depozitele din Franţa ale Amazon.com vor fi redeschise azi cu circa 30% dintre angajaţi, au declarat, ieri, trei lideri sindicali, punând capăt conflictului din ultima lună legat de măsurile de protecţie luate de gigantul de comerţ electronic pentru protejarea lucrătorilor de pandemia de coronavirus, potrivit news.ro.

Cele şase depozite ale retailerului american au fost închise în urma unui ordin judecătoresc care a susţinut plângerile sindicatului şi a impus Amazon să restricţioneze livrările la bunurile esenţiale în timpul pandemiei, în caz contrar riscând amenzi semnificative.

Cei 10.600 de angajaţi permanenţi şi temporari ai depozitelor vor reveni treptat la lucru, până pe 2 iunie, potrivit unui acord semnat săptămâna trecută de cinci sindicate.

Potrivit sursei citate, în timpul primei faze, care începe azi şi se încheie lunea viitoare, maximum 50% dintre angajaţi vor putea să muncească, pe bază de voluntariat. Ieri după-amiază, aproximativ 30% dintre lucrători s-au oferit să revină la lucru marţi, au spus liderii sindicali.

Amazon a mai aceptat să reducă programul de lucru cu 15 minute. Astfel, va crea o pauză de 30 de minute între schimburile de dimineaţă şi cele de noapte, reducând numărul de persoane din vestiare şi la porţile de intrare.

Acordul ridică restricţiile privind tipul de produse pe care Amazon le poate livra clienţilor în Franţa.

Cu toate acestea, Amazon a anunţat că acordul nu face schimbări fundamentale ale măsurilor care erau deja aplicate de companie la momentul la care a decis să închidă depozitele, pe 16 aprilie.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Nu pot ei redeschide cat putem noi boicota -banci, guverne, corporații. Dacă toți am cumpăra doar strictul necesar, capitalismu globalist ar da faliment in maxim 2 luni.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS