AMBASADOAREA FRANŢEI ÎN ROMÂNIA:"Egalitatea înseamnă acces, fără discriminare, la tot ceea ce societatea propune bărbaţilor şi femeilor"

A.P.
Internaţional / 08 martie

Laurence Auer

Laurence Auer

Ambasadoarea Franţei în România, Laurence Auer, a transmis un mesaj în care subliniază că egalitatea înseamnă acces, fără bariere şi fără discriminare, la tot ceea ce societatea propune bărbaţilor şi femeilor, potrivit News.

Ambasada Franţei în România a lansat pe 8 martie, de Ziua Internaţională pentru Drepturile Femeilor, o campanie de comunicare ce are ca scop creşterea gradului de conştientizare cu privire la egalitatea de gen, în marja Forumului "Generaţia Egalităţii/ Generation Égalite", o adunare mondială pentru egalitatea de gen organizată de Entitatea Naţiunilor Unite pentru egalitatea de gen şi emanciparea femeilor, UN Women, co-prezidată de Franţa şi Mexic.

Campania se va încheia pe 25 noiembrie 2021, când este marcată Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor.

Prin aceasta va fi dat cuvântul unor personalităţi din diferite domenii de activitate, de la politică şi media, la societate civilă şi sport pentru a dezbate ce înseamnă în acest moment egalitatea de gen.

"Pentru mine egalitatea înseamnă acces, fără bariere, fără discriminare, la tot ceea ce societatea propune bărbaţilor şi femeilor", a declarat Laurence Auer, primul mesaj din cadrul acestei campanii publicat pe pagina de Facebook a ambasadei, citată de News.

Fiecare mesaj în favoarea acestei cauze va fi promovat pe site-ul şi reţelele de socializare ale Ambasadei Franţei în România.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a făcut din egalitatea de gen marea cauză naţională a mandatului său. Ȋn acest context, diplomaţia franceză implementează o strategie internaţională privind promovarea egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro