Amendă de 14 milioane dolari pentru New York Stock Exchange

V.R.
Ziarul BURSA #Jurnal de criză /

Operatorul bursier New York Stock Exchange (NYSE) a fost amendat cu 14 milioane de dolari de Comisia americană pentru valori mobiliare (SEC), în baza unui acord amiabil, pentru mai multe încălcări ale reglementărilor din domeniu, conform presei străine.

SEC arată că neregulile includ aplicarea eronată a unei suspendări de trei ore şi jumătate a tranzacţiilor în iulie 2015, interpretarea incorectă, în mod neglijent, a preţurilor ca "automate", respectiv aplicarea unor limitări ale fluctuaţiei preţurilor la apariţia unei volatilităţi neobişnuite a pieţei, pe 24 august 2015, fără existenţa unei reguli care să permită acest lucru.

NYSE, NYSE Arca şi NYSE American, toate divizii ale Intercontinental Exchange (ICE), nu au recunoscut şi nu au negat concluziile SEC.

ICE a informat: "Credem că acest acord amiabil este în interesul NYSE. Ne luăm în serios obligaţiile noastre de reglementare şi ne concentrăm în continuare pe construirea şi menţinerea tehnologiilor de vârf din industrie, res­pectiv pe asigurarea faptului că pieţele noastre funcţionează cu cea mai mare integritate".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS