ANAF: Prejudiciu de peste 8,2 milioane lei cauzat bugetului de stat în domeniile deşeurilor reciclabile şi construcţiilor

F.D.
Miscellanea / 21 noiembrie 2023

ANAF: Prejudiciu de peste 8,2 milioane lei cauzat bugetului de stat în domeniile deşeurilor reciclabile şi construcţiilor

Inspectorii antifraudă au identificat un prejudiciu de 8,2 milioane de lei cauzat bugetului de stat de către companii care activează pe piaţa deşeurilor reciclabile şi construcţiilor din regiunea Bucureşti-Ilfov, conform unui comunicat de presă al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală (DGAF) din cadrul ANAF au efectuat în luna octombrie a acestui an acţiuni de control la societăţi comerciale din Bucureşti-Ilfov care activează pe piaţa de operatori deşeuri reciclabile şi prestări de servicii în domeniul construcţiilor.

"Societăţile verificate au înregistrat în evidenţele contabile achiziţii fictive de bunuri sau servicii de la diferite persoane fizice şi juridice, procedând astfel la diminuarea impozitelor şi taxelor datorate bugetului general consolidat al statului şi crearea unei aparenţe licite a tranzacţiilor. Prejudiciul adus bugetului de stat este de 8,2 milioane de lei, reprezentând taxă pe valoare adaugată şi impozit pe profit. Pentru continuarea cercetărilor au fost sesizate organele de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale", subliniază ANAF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9692
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5468
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1433
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9059
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.6045

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb