Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

ANALIZĂ S&PBăncile americane au închis peste 2.600 de sucursale în ultimul an

A.V.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Băncile americane au închis peste 2.600 de sucursale în ultimul an

JPMorgan a avut cele mai multe închideri de unităţi în iunie 

Băncile americane au continuat să închidă sucursale în iunie, "punând lacătul" pe 139 de unităţi, conform unei analize realizate de S&P Global Market Intelligence, care precizează că închiderile nete au fost 54 la număr, în condiţiile în care instituţiile de credit au deschis, luna trecută, 85 de sucursale.

În ultimele 12 luni, băncile americane au închis 2.624 de sucursale şi au deschis 1.035. La finele lunii iunie 2019, în SUA existau 86.756 de sucursale active, potrivit S&P Global Market Intelligence.

Analiza notează că JPMorgan Chase & Co., cel mai mare grup bancar american, a înregistrat cele mai multe închideri nete de unităţi în iunie (27), urmat de Associated Banc-Corp şi U.S. Bancorp - cu 17, respectiv 16 unităţi închise. Conform studiului, JPMorgan avea un total de 5.040 de sucursale active la sfârşitul semestrului întâi din anul curent, Associated Banc-Corp - 260, iar U.S. Bancorp - 2.982. Wells Fargo & Co. avea 5.586 unităţi la acelaşi moment, închiderile sale nete fiind de 15, iar gigantul Bank of America Corp. număra 4.320 de unităţi, respectiv 10 închideri. Per total, în SUA existau 86.756 sucursale bancare la finele lunii iunie.

Wisconsin este statul american cu cele mai multe închideri nete de sucursale bancare luna trecută (20). Pe locul secund se poziţionează Illinois, cu 10, urmat de Massachusetts, cu 7, şi Michigan - cu 6.

În Pennsylvania s-au deschis cele mai multe sucursale în iunie (4 deschideri nete). Urmează, la acest capitol, Indiana şi Virginia, cu trei deschideri fiecare.

Analiza a fost realizată în baza datelor colectate până în 9 iulie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS