ANCA HARASIM, AMCHAM ROMANIA:"Antreprenorii au nevoie de o platformă digitală care să unească oferta şi cererea"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii / 08 februarie 2019

AmCham îşi îndreaptă atenţia către companiile de dimensiuni mai mici şi urmează să lanseze, în luna iunie a acestui an, Platforma Connect, o structură digitală care să interconecteze, să le ajute să identifice posibili parteneri, ne-a declarat, ieri, doamna Anca Harasim, director executiv AmCham Romania.

Domnia sa a afirmat: "Noi avem şi am avut întotdeauna printre membri companii mici (cu o cifră de afaceri de sub 5 milioane de dolari), iar nevoile lor sunt îndreptate, mai degrabă, spre a-şi creşte afacerile. Nu spun că nevoile lor pe partea de advocacy (n.r. susţinerea şi promovarea unei idei sau a unei cauze) nu există, doar că nu au resurse pentru asta, nu pot să ne sprijine din acest punct de vedere. Nu facem advocacy doar noi, în birou, ci cu resurse din partea companiilor mari. Observăm o dezvoltare vizibilă a antreprenoriatului din ţara noastră, în ultimii ani, deşi antreprenorii de la noi pornesc având o lacună de ordin educaţional în background, nu am fost învăţaţi în şcoală cum să pornim şi să dezvoltăm o afacere".

Potrivit doamnei Harasim, antreprenorii români spun că au nevoie de o astfel de platformă, unde firmele să se întâlnească, care să unească oferta şi cererea, astfel încât companiile respective să îşi poată vinde produsele şi serviciile şi să îşi găsească parteneri şi/sau finanţatori.

În plus, AmCham are în vedere extinderea Platformei Connect la nivel internaţional, în 97 de state ale lumii, odată ce aceasta va fi funcţională în Româ­nia, a mai precizat doamna Harasim, adăugând că, în final aceasta va răspunde nevoilor antreprenorilor, fiind concepută ţinând cont de inputul vent de la antreprenori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Energia în priză”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2218
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5640
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7704
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.3568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro