ANCOM: Memorandum de Înţelegere pentru cooperare în domeniul comunicaţiilor electronice semnat între România şi Qatar

T.B.
Companii / 20 mai

ANCOM: Memorandum de Înţelegere pentru cooperare în domeniul comunicaţiilor electronice semnat între România şi Qatar

Astăzi, 20 mai 2024, România, reprezentată de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), şi statul Qatar, reprezentat de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (CRA), au semnat un Memorandum de Înţelegere pentru cooperare în domeniul comunicaţiilor electronice, se arată într-un comunicat al ANCOM, remis redacţiei. Memorandumul reflectă recunoaşterea de către cele două părţi a importanţei cooperării în domeniul comunicaţiilor electronice şi stabileşte un parteneriat solid în ceea ce priveşte politicile din acest domeniu, conform sursei.

Memorandumul a fost semnat de Valeriu Ştefan ZGONEA, Preşedintele ANCOM, şi Ahmad Abdulla AlMuslemani, Preşedintele CRA, în prezenţa Prim-Ministrului României, Marcel Ciolacu, arată datele companiei.

Obiectivul principal al acestui memorandum este acela de a stabili cadrul necesar cooperării şi schimbului de informaţii între cele două Autorităţi, cu respectarea atribuţiilor ce le revin, în domeniul reglementării şi supravegherii activităţilor din sectorul comunicaţiilor electronice. O atenţie deosebită va fi acordată politicilor referitoare la reglementarea comunicaţiilor prin satelit, inclusiv în ceea ce priveşte monitorizarea frecvenţelor satelitare. Cooperarea se va materializa în diferite forme precum acţiuni şi poziţii comune în organizaţiile internaţionale în care cele două instituţii sunt membre, schimburi de experienţă şi bune practici, reuniuni, seminare, cursuri de pregătire şi ateliere de lucru, se mai arată în comunicat.

Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (CRA) reglementează sectoarele telecomunicaţiilor, tehnologiei informaţiei şi al serviciilor poştale, precum şi accesul la media digitală din Statul Qatar. Qatar va găzdui Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor din anul 2026, evenimentul pe care România l-a găzduit cu succes în anul 2022 la Bucureşti, potrivit sursei menţionate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb