Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ANCOM propune tariful de utilizare a frecvenţelor radio

D.F.
Companii /

ANCOM propune tariful de utilizare a frecvenţelor radio

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) supune consultării publice, în regim de urgenţă, tariful de utilizare a spectrului în cazul utilizării temporare a frecvenţelor radio pentru radiomicrofoane şi sisteme de monitorizare audio cu căşti intraauriculare (IEM), având în vedere organizarea în cursul anului viitor, în România, a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020.

Pentru a sprijini buna desfăşurare a evenimentelor de amploare în România, cum este şi Campionatul European de Fotbal UEFA 2020, ANCOM supune consultării publice un proiect de decizie prin care stabileşte tariful de utilizare a spectrului ce urmează a fi achitat pentru acordarea unor drepturi individuale de utilizare temporară a frecvenţelor radio pentru anumite aplicaţii specifice acestor evenimente, cum sunt radiomicrofoanele şi sistemele de monitorizare audio cu căşti intraauriculare.

Tariful de utilizare a spectrului se aplică anual, fracţionat pentru perioadele solicitate, cu perioada minimă de tarifare de o lună.

Autoritatea consideră că măsurile propuse trebuie adoptate în regim de urgenţă, termenul de consultare fiind de 14 zile.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS