Anda Todor devine Managing Partner al Todor, Istocescu & Vintilă SCA

I.A.
Companii / 20 ianuarie 2020

Anda Todor

Anda Todor

Firma de avocatură Istocescu & Vintilă anunţă, luni, cooptarea Andei Todor ca Managing Partner, devenind astfel Todor, Istocescu & Vintilă - TIV Legal se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Anda Todor şi-a construit experienţa remarcabilă în peste 25 de ani de avocatură de business în proiecte complexe de succes pentru clienţi locali şi internaţionali. A condus timp de 10 ani ca Managing Partner una dintre firmele de avocatură internaţionale de top prezente în România şi a fost Preşedintele Camerei Americane de Comerţ (AmCham).

"Îmbrăţişez din toată inima această transformare, contribuind cu experienţa mea internaţională la un parteneriat vizionar care imprimă o nouă tendinţă pe piaţa locală de avocatură. Printre clienţii noştri se numără corporaţii globale care apreciază mult capabilităţile profesionale, serviciile integrate şi soluţiile eficiente de cost, pe care noi le oferim.", a declarat Anda Todor.

Tiberius Istocescu, dublu licenţiat în Drept şi Inginerie, a dezvoltat timp de 14 ani conceptul antreprenorial al firmei Istocescu & Vintilă, accelerat recent printr-un salt vizionar de transformare, integrând soluţii tehnologice avansate pentru servicii juridice accesibile, eficiente şi generatoare de valoare.

"Serviciile juridice trebuie să evolueze de la modelul tradiţional de business la metode moderne, rapide şi accesibile. Ne poziţionăm în avangarda acestei transformări, implementând instrumente legal tech inovatoare pentru beneficiul clienţilor nostri şi al comunităţii din care facem parte.", a precizat Tiberius Istocescu.

TIV Legal beneficiază astfel de resursele logistice şi de experienţă profesională cumulată, fapt care îi permite să asigure servicii juridice într-o gamă largă de domenii care ţin de dreptul afacerilor în sens larg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro