Anda Todor devine Managing Partner al Todor, Istocescu & Vintilă SCA

I.A.
Companii / 20 ianuarie 2020

Anda Todor

Anda Todor

Firma de avocatură Istocescu & Vintilă anunţă, luni, cooptarea Andei Todor ca Managing Partner, devenind astfel Todor, Istocescu & Vintilă - TIV Legal se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Anda Todor şi-a construit experienţa remarcabilă în peste 25 de ani de avocatură de business în proiecte complexe de succes pentru clienţi locali şi internaţionali. A condus timp de 10 ani ca Managing Partner una dintre firmele de avocatură internaţionale de top prezente în România şi a fost Preşedintele Camerei Americane de Comerţ (AmCham).

"Îmbrăţişez din toată inima această transformare, contribuind cu experienţa mea internaţională la un parteneriat vizionar care imprimă o nouă tendinţă pe piaţa locală de avocatură. Printre clienţii noştri se numără corporaţii globale care apreciază mult capabilităţile profesionale, serviciile integrate şi soluţiile eficiente de cost, pe care noi le oferim.", a declarat Anda Todor.

Tiberius Istocescu, dublu licenţiat în Drept şi Inginerie, a dezvoltat timp de 14 ani conceptul antreprenorial al firmei Istocescu & Vintilă, accelerat recent printr-un salt vizionar de transformare, integrând soluţii tehnologice avansate pentru servicii juridice accesibile, eficiente şi generatoare de valoare.

"Serviciile juridice trebuie să evolueze de la modelul tradiţional de business la metode moderne, rapide şi accesibile. Ne poziţionăm în avangarda acestei transformări, implementând instrumente legal tech inovatoare pentru beneficiul clienţilor nostri şi al comunităţii din care facem parte.", a precizat Tiberius Istocescu.

TIV Legal beneficiază astfel de resursele logistice şi de experienţă profesională cumulată, fapt care îi permite să asigure servicii juridice într-o gamă largă de domenii care ţin de dreptul afacerilor în sens larg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5843
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2243
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur299.1390

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb