ANI pune la dispoziţie un asistent virtual pentru persoanele care folosesc platformat e-DAI pentru a depune declaraţiile de avere şi de interese

S.B.
Miscellanea / 10 mai

ANI pune la dispoziţie un asistent virtual pentru persoanele care folosesc platformat e-DAI pentru a depune declaraţiile de avere şi de interese

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţă că a lansat un asistent virtual pentru persoanele care folosesc platforma e-DAI pentru a completa şi a depune declaraţiile de avere şi de interese, informează news.ro.

Potrivit ANI, Asistent e-DAI este un chatbot, un asistent virtual dedicat utilizatorilor platformei e-DAI pentru completarea şi depunerea declaraţiilor de avere şi de interese.

Asistentul virtual se adresează persoanelor interesate de informaţii referitoare la înregistrarea şi logarea în platforma e-DAI şi oferă şi informaţii referitoare la sistemul de completare şi depunere a declaraţiilor de avere şi de interese, dialogând în timp real cu persoanele interesate.

"Tehnologia pe care se bazează Asistent e-DAI este o platformă conversaţională low-code, care permite entităţilor să automatizeze comunicarea cu persoanele interesate cu ajutorul asistenţilor virtuali inteligenţi. Aceasta este implementată cu succes în rândul organizaţiilor din diferite medii, cum ar fi bănci, unităţi medicale, companii de asigurări şi de utilităţi", arată ANI.

Modul de utilizare a "Asistent e-DAI":

- Persoana interesată adresează o întrebare prin chatbot;

- Chatbot-ul asociază întrebarea cu un răspuns;

- În situaţia în care chatbot-ul nu generează o soluţie la întrebarea formulată, aceasta din urmă este stocată, fiindu-i alocat ulterior un răspuns;

- În cazul expus anterior, persoanei interesate îi este recomandat să revină în scurt timp cu întrebarea respectivă pentru a primi răspunsul aşteptat.

"Încurajăm utilizatorii ca în perioada imediat următoare să adreseze prin asistentul virtual cât mai multe întrebări, pentru ca "Asistent e-DAI" să ofere răspunsuri la o selecţie complexă de întrebări referitoare la utilizarea platformei e-DAI", adaugă reprezentanţii ANI.

Potrivit sursei citate, data limită la care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 pot depune declaraţiile de avere şi de interese anuale este 15 iunie.

Din 1 ianuarie 2022, declaraţiile de avere şi de interese (DA/DI) se completează şi se transmit Agenţiei Naţionale de Integritate exclusiv prin sistemul electronic e-DAI. Declaraţiile transmise pe hârtie nu mai sunt primite, urmând a fi restituite şi considerate nedepuse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9429
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6098
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8066
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.5597

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro