ANKARAPreşedintele CCIR va participa la sesiunea dedicată Infrastructurii şi Investiţiilor

Simona Grigorescu
Miscellanea / 02 septembrie 2015

Preşedintele Mihai Daraban, al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), participă la sesiunea dedicată Infrastructurii şi Investiţiilor, din cadrul B20, organizată la Ankara - Turcia, în perioada 3-5 septembrie, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

În cadrul sesiunii de lucru de la Ankara se vor dezbate propuneri de politici economice pentru dezvoltarea Infrastructurii şi Investiţiilor, lista finală de propuneri urmând să fie supusă atenţiei membrilor G20.

De asemenea, temele prezentate pentru sesiune sunt reafirmarea importanţei cruciale a infrastructurii în planurile de dezvoltare naţională; implementarea unui set de bune practici în sectorul de achiziţii şi în procesul de obţinere a aprobărilor necesare; cooperare pentru promovare şi protejarea investiţiilor internaţionale, protejarea investiţiilor private, implicarea sectorului bancar.

Astfel, importanţa acestei sesiuni este evidenţiată de nivelul alocărilor bugetare anuale pentru proiectele de infrastructură, care se ridică la aproximativ 9 trilioane de dolari, aceste investiţii din infrastructură fiind recunoascute ca bază a creşterii economice. Conform preşedintelui, grupul de lucru propune depăşirea "inegalităţilor uriaşe" privind sumele alocate domeniului între diversele zone ale globului, demers care ar necesita finanţări estimate la 15-20 trilioane dolari în următorii 15 ani.

În acest an, la sesiunea dedicată Infrastructurii şi Investiţiilor participă 190 de membri, lideri ai comunităţilor de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

20 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9279
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0872
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7162
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.2817

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro