Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Anodin Assets a ajuns să deţină 16,26% din Prebet

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Companii /

Anodin Assets a ajuns să deţină 16,26% din Prebet

Anodin Assets din Cluj a ajuns, în data de 20 august, la o deţinere de 16,26% din capitalul fabricantului de produse din beton Prebet Aiud (PREB), echivalentul a 7,41 milioane de acţiuni PREB, informează compania printr-un raport remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Anterior datei de raportare, participaţia firmei clujene la Prebet era de 13,4% (6,1 milioane de acţiuni) după ce, la jumătatea lunii iunie a acestui an, Anodin Assets coborâse sub pragul de deţinere de 15% din capitalul companiei din Aiud, nivel pentru care trebuie făcute notificări la bursă.

Anodin Assets a fost înfiinţată în anul 2016, având drept obiect de activitate dezvoltarea/promovarea imobiliară şi, conform unei liste publicate de România Curată, este una dintre cele opt societăţi din Cluj cu acţiuni la purtător, adică care au proprietari anonimi.

După primele şase luni ale anului curent, Prebet Aiud a obţinut un profit net de 2,68 milioane de lei, cu 141,2% peste cel din aceeaşi perioadă a lui 2018, în timp ce veniturile din exploatare au urcat cu 30,9%, până la 16,74 milioane de lei, pentru acelaşi interval de raportare.

Prebet este deţinută în proporţie de 30,86% de către Liviu Hagea, iar Asociaţia salariaţilor Pas Prebet are circa 11,77% din societate.

La ultima cotaţie a acţiunii PREB din data de 20 august, de 0,416 lei, valoarea de piaţă a fabricantului de produse de beton la BVB este de circa 18,95 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS