ANPC a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin care reglementează comercializarea de măşti, în România

A.P.
Miscellanea / 26 noiembrie 2020

ANPC a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin care reglementează comercializarea de măşti, în România

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a lansat în dezbatere publică, pe 26 noiembrie 2020, Proiectul de Ordin privind stabilirea condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească operatorii economici care comercializează, pe piaţa naţională, acoperitoare faciale de utilizat în colectivitate, potrivit unui comunicat de presă.

Acest proiect a fost realizat ca urmare a rezultatelor parţiale centralizate în urma verificărilor efectuate de comisarii ANPC pe piaţa de măşti din România, care atestă faptul că mai mult de jumătate din aceste produse prezintă diverse neconformităţi, cantitate ajungând la aproximativ 20 de milioane de bucăţi, care au şi fost retrase de pe piaţă.

ANPC derulează încă de la începutul stării de urgenţă, o campanie naţională de control având ca tematică piaţa de măşti, iar aceste verificări vor continua până la sfarşitul stării de alertă, cunoscută fiind importanţa acestor produse pentru toţi consumatorii români, aflaţi în plină perioadă marcată de pandemia de Covid-19.

Observatiile şi propunerile referitoare la Proiectul de Ordin propus spre consultare de ANPC, se pot transmite în perioada 02.12.2020- 11.12.2020 pe adresa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor din Bulevardul Aviatorilor nr. 72, cod 011865, sector 1, Bucuresti sau la adresa de e-mail: cabinet@anpc.ro

Toţi cei interesaţi să consulte noul Proiect de Ordin pot vedea textul acestuia accesând link-ul https://anpc.ro/articol/1515/proiect-de-ordin-privind-stabilirea-condi-iilor-pe-care-trebuie-s--le--ndeplineasc--operatorii-economici-care-comercializeaz--pe-pia---na-ional--acoperitoare-faciale-de-utilizat--n-colectivitate-

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Problema mare e ca sa impus obligativitatea purtării de măști fără sa fie verificate dacă chiar și ajuta la ceva! Iar majoritatea lor nu ajuta ! Maștile care ajuta sunt mult mai scumpe dar sa găsit un înlocuitor care sunt foarte profitabile dar crează doar iluzia protecției de viruși! Guvernul trebuie sa își pună întrebarea dacă poate subvenționa costul măștilor reale pentru fiecare cetățean, .. dacă nu sa schimbe in recomandare purtarea lor și fiecare sa fie pe cont propriu ..cum de fapt și este in realitate acum! Abuzul de a amenda populația pentru ca nu poarta măști de acoperit fata dar care nu protejează de viruși este colosal! Și va fi sancționat cât de curând!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro