ANRE şi Ministerul Energiei au transmis informările solicitate de Nicolae Ciucă, privind piaţa de energie

V.G.
Politică / 22 august 2022

ANRE şi Ministerul Energiei au transmis informările solicitate de Nicolae Ciucă, privind piaţa de energie

Guvernul a anunţat, astăzi, că ANRE şi Ministerul Energiei au transmis informările solicitate de prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, privind situaţia pieţei de energie şi strategiile de investiţii pe termen scurt, mediu şi lung. În perioada imediat următoare, ANRE, împreună cu ministerul Energiei, în urma consultărilor care vor avea loc cu producătorii, distribuitorii, furnizorii şi ceilalţi actori implicaţi în piaţa de energiei, vor înainta către Guvern propuneri care să răspundă cerinţelor bugetare actuale, mai spune Executivul, potrivit News.ro.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei şi Ministerul Energiei au transmis informările solicitate de Prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă, arată Executivul.

Guvernul precizează că, în conformitate cu deciziile luate la reuniunea Comitetului interministerial pentru asigurarea rezilienţei energetice şi implementarea proiectelor de infrastructură în energie, ANRE a comunicat situaţia pieţei de energie iar Ministerul Energiei a prezentat strategiile de investiţii pe termen scurt, mediu şi lung pentru capacităţile de producţie de energie electrică şi gaz.

În perioada imediat următoare, ANRE, împreună cu ministerul Energiei, în urma consultărilor care vor avea loc cu producătorii, distribuitorii, furnizorii şi ceilalţi actori implicaţi în piaţa de energiei, vor înainta către Guvern propuneri care să răspundă cerinţelor bugetare actuale, continuând să protejeze populaţia şi mediul privat de efectele creşterilor de preţuri la energie şi gaze naturale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro