Antibiotice Iaşi este pe primul loc în clasamentul celor mai competitive firme din România

G.D.
Companii / 24 noiembrie

Antibiotice Iaşi este pe primul loc în clasamentul celor mai competitive firme din România

Performanţele şi rezultatele notabile înregistrate de Antibiotice Iaşi în anul 2022 au fost premiate ieri, 23 noiembrie, în cadrul Galei "Topul Naţional al firmelor", prin acordarea Premiului Naţional locul 1 la categoria Industrie - Întreprinderi foarte mari - Fabricarea produselor farmaceutice de bază, conform unui comunicat remis redacţiei. Antibiotice se claseză de peste 20 de ani consecutiv pe această poziţie de top atât la nivel local cât şi naţional.

Potrivit sursei citate, topul Naţional al Firmelor este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi reprezintă de 28 de ani un adevărat barometru al performanţei în afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.

"Suntem o organizaţie complexă, performantă, iar abilitatea noastră de a identifica soluţii eficiente şi de a ne adapta rapid la situaţii dificile, cum sunt cele pe care le traversează întreaga lume în această perioadă, ne-a ajutat să facem faţă cu succes schimbărilor. În anul 2022 am fost perseverenţi şi am continuat investiţiile în proiecte de dezvoltare şi consolidare a afacerii cum este noua capacitate de producţie pentru produse topice. De asemenea, investim constant în proiecte de cercetare pentru produse noi, în dezvoltarea relaţiilor internaţionale şi bineînţeles în oamenii noştri, care sunt determinanţi pentru succesul companiei. Ne propunem mereu să privim dincolo de vremuri şi astfel să ne determinăm viitorul, să antrenăm energii, oameni care vor dezvolta mai departe aceasta companie", a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice Iaşi.

Acest prestigios clasament, realizat de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, cuprinde informaţii despre peste 800.000 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în România care s-au clasat pe primele 10 poziţii din fiecare domeniu analizat: industrie, servicii, comerţ, turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit, construcţii.

La baza realizării acestui clasament, care s-a realizat după o metodologie complexă, au stat indicatori economici precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resursei umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro