Antibiotice Iaşi lansează trei produse probiotice

F.D.
Companii / 19 mai 2022

Antibiotice Iaşi lansează trei produse probiotice

Antibiotice Iaşi este partenerul principal al celei de-a patra ediţii a Conferinţei Naţionale de Fitoterapie Practică. Evenimentul va avea loc în perioada 19 - 20 mai 2022 în Iaşi, în format hibrid, la Complexul Palas Iaşi, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul evenimentului din acest an, compania a semnalat prezenţa în farmaciile din România, sub brandul Nutriensa®, a trei noi suplimente alimentare din categoria probiotice: SimbiFlora Complex, SimbiFlora Forte şi SimbiFlora Kids (Gama SimbiFlora), destinate refacerii echilibrului florei microbiene intestinale.

Aceste produse reprezintă combinaţii simbiotice de probiotice, prebiotice, vitamine şi minerale, conţinând o mare varietate de tulpini ce colonizează intestinul (subţire şi gros) şi cantităţi semnificative de unităţi formatoare de colonii (UFC). În plus, probioticele sunt produse complementare tratamentului cu antibiotice - medicamente cu tradiţie fabricate la Iaşi.

Gama SimbiFlora a fost lansată în cadrul conferinţei, iar reprezentanţi de prestigiu ai mediului academic, cadre didactice ale Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" Iaşi: Prof. Dr. Vasile Drug şi Conf. Dr. Laura Trandafir, vor împărtăşi din experienţa proprie cu Nutriensa®.

"Suntem în permanenţă în căutare de soluţii pentru a pune la dispoziţia pacienţilor toate informaţiile medicale necesare. În contextul actual, datorită vitezei cu care creşte numărul de produse farmaceutice din categoria suplimentelor alimentare, considerăm oportună organizarea anuală a acestei conferinţe, pentru a oferi profesioniştilor din domeniul sănătăţii oportunităţi de educaţie farmaceutică şi medicală continuă.

Compania Antibiotice, partenerul principal al manifestării noastre, este activ implicată atât în producţia, cât şi în cercetarea medicamentelor şi suplimentelor alimentare, un adevărat promotor al soluţiilor inovative, pe care în mod constant le pune la dispoziţia specialiştilor în domeniul sănătăţii şi, implicit, a pacienţilor", a declarat Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu, Preşedinte Conferinţă CNFP, Preşedinte Asociaţia de Fitoterapie şi Fitofarmacologie Practică.

O altă noutate pe care a prezentat-o compania Antibiotice în cadrul evenimentului, este lansarea unui proiect avangardist, Metaverse Nutriensa®, o noutate pe piaţa farmaceutică. Metaverse Nutriensa® este un univers virtual ce oferă posibilitatea celor interesaţi să acceseze într-un mod mai plăcut informaţii despre un preparat farmaceutic. Practic, este un spaţiu online de prezentare a produselor, de către reprezentanţii medicali ai companiei (www.nutriensa.ro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5463
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9573
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6256
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.4390

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro