Abonament gratuit

Antoaneta Curteanu - noul Vicepreşedinte al Directoratului UniCredit Bank

M.A.
Bănci-Asigurări /

Antoaneta Curteanu

Antoaneta Curteanu

Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România a aprobat numirea Antoanetei Curteanu, începând cu data de 1 noiembrie 2019, ca Vicepreşedinte al Directoratului UniCredit Bank S.A. şi Coordonator al Diviziei de Retail, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Antoaneta Curteanu va începe să-şi exercite responsabilităţile după primirea aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României.

Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank, a declarat: "Ne bucurăm că Antoaneta se alătură din nou echipei din România. Perioada în care a ocupat diferite poziţii în cadrul Grupului şi în care a dezvoltat multe echipe de succes îi conferă o cunoaştere în profunzime atât a activităţii noastre cât şi a mediului de afaceri din România. Îi urăm un călduros bun venit! În acelaşi timp, îi mulţumim lui Septimiu pentru contribuţia valoroasă adusă la definirea şi implementarea strategiei noastre, prin care ne-am propus să devenim tot mai puternici în zona de retail şi un jucător digital de top în sistemul bancar".

Antoaneta Curteanu are mai mult de 25 de ani experienţă în sistemul bancar, dintre care 18 în cadrul Grupului UniCredit.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Am auzit numai lucruri rele despre acest Rasvan Radu, toate avand un numitor comun: pune oamenii din banca sa semneze lucruri ne-legale, ca sa scape el de diverse eventuale responsabilitati ulterioare. Sper ca aceasta dna Curteanu stie ce face. Am aceste informatii de la cineva apropiat care ar fi urmat cu ceva timp in urma sa preia sefia unei directii din Unicredit; cineva, o cunostinta comuna, i-a spus sa nu faca acest lucru. A renuntat si bine a facut. Inclusiv la salariul de vreo 4.000 euro.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS