Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

ANTONIO GUTERRES:"O lume divizată nu trece testul Covid-19"

A.B.
Miscellanea /

"O lume divizată nu trece testul Covid-19"

O lume divizată nu reuşeşte să combată pandemia de Covid-19, a afirmat sâmbătă secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, avertizând că este nevoie de o acţiune concertată pentru a preveni ca milioane de oameni să intre în sărăcie şi foamete, transmite Reuters şi News.ro.

Fostul premier portughez a spus că ar fi putut fi făcute multe mai multe, dacă ţările ar fi colaborat pentru combaterea bolii care a ucis peste un milion de oameni.

"Pandemia de Covid-19 este o problemă globală majoră pentru întreaga comunitate internaţională, pentru multilateralism şi pentru mine, ca secretar general al Naţiunilor Unite", a declarat Guterres agenţiei de presă portugheze Lusa.

"Din nefericire este un test la care, până acum, comunitatea internaţională eşuează", a mai afirmat acesta.

Guterres a spus că, dacă nu vor fi luate măsuri concertate, "un virus microscopic ar putea împinge milioane de oameni în sărăcie şi foamete, cu efecte economice devastatoare în anii care vor veni".

Guterres a mai criticat ţările pentru lipsa de unitate în încercarea de a rezolva alte probleme globale, între care conflictele din Afganistan, Yemen şi Siria.

"Este o sursă de frustrare enormă", a spus acesta.

Peste 39 de milioane de oameni au fost infectaţi cu Covid-19, potrivit calculelor Reuters bazate pe date oficiale.

Infecţii cu noul coronavirus au fost raportate în peste 2010 ţări şi teritorii, de la primele cazuri identificate în China în decembrie 2019.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Milioanele de oameni care trăiesc în sărăcie și foame exista din totdeauna. Ce a păzit ONU pina acum? Internațională Socialista a cărui președinte a fost tov Guterres, de ce nu a făcut nimic pt a rezolva problema? Ipocrizia sub care își ascunde adevărată intenție aceasta organizație toxica face greață și demersurile acesteia pt instalarea oligarhiei globale ar trebui sa ne scoată din comoditate.

  1. Este ipocrizie pura sa vorbești de globalism și solidaritate unei populații sărăcite grav de corporații și politicieni corupți.

   Nu va exista susținere pentru planul globalist- pentru că el servește elitelor planetei, nu oamenilor simpli care sunt mai sclavi că niciodată. 

   Este ipocrizie pura sa vorbești de globalism și solidaritate unei populații sărăcite grav de corporații și politicieni corupți.

   Nu va exista susținere pentru planul globalist- pentru că el servește elitelor planetei, nu oamenilor simpli care sunt mai sclavi că niciodată. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie