Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ANUL ACESTA2Chefs a deschis divizia de catering pentru petreceri private şi evenimente corporate

E.O.
Ziarul BURSA #Lifestyle /

2Chefs a deschis divizia de catering pentru petreceri private şi evenimente corporate

Prezent în piaţa din Bucureşti prin magazinele de produse alimentare bio şi gourmet Real Foods, 2Chefs a des-chis, anul acesta, divizia de catering pentru petreceri private şi evenimente corporate.

Povestea 2Chefs a început în 2010. După ani petrecuţi în Italia şi Franţa si trei contracte pe vase de croazieră, Ioan Şuşală s-a întors în România cu experienţă, entuziasm şi un nume nou - Johnny. În toamna lui 2010 s-a întâlnit, la un concurs culinar, cu Nicolae Lontraş. Şi el lucra în afara Româ-niei, la vremea aceea în Estonia, după ce trecuse prin Germania, Irlanda şi Norvegia. S-au reîntâlnit la Top Chef în 2012 şi, din august 2013, sunt de nedespărţit - mai întâi la Restaurantul Ago, apoi parteneri în propria lor companie de consultanţă şi producţie culinară.

În domeniu sunt cunoscuţi ca Nico şi Johnny şi ei sunt 2Chefs - sufletul şi inspiraţia unei firme de producţie culinară în care lucrează o echipă de zece oameni.

Împreună cu partenerii de la Real Foods au început, în decembrie 2018, să producă şi să livreze în magazinul din Pipera Plazza mâncare gătită exclusiv din ingrediente proaspete. Axate pe sezonalitate şi pe folosirea cât se poate de mult a produselor locale, preparatele 2Chefs pot fi găsite atât în magazinul virtual (ambalate în atmos-feră controlată), cât şi în magazinele proprii ale Real Foods (Pipera Plaza şi Şos. Pipera 6) şi în ale partenerilor (mici băcănii din Bucureşti).

În 11 decembrie 2018, Real Foods anunţă deschiderea celui de-al doilea său magazin cu produse alimentare bio şi gourmet din Bucureşti, în Pipera Plaza. Cu o suprafaţă totală de 120 mp şi o gamă de peste 1.000 de produse lis-tate, al doilea magazin brick & mortar deschis de Real Foods în Capitală a implicat o investiţie de peste 300.000 de lei. Ca element de noutate, magazinul din Pipera Plaza include şi o zonă ready-meal, de produse calde oferite pe segmentul consumului de prânz.

Mircea Draja, unul dintre fondatorii Real Foods, a declarat: "După o experienţă de trei ani cu magazinul online şi o evoluţie încurajatoare, deschiderea celui de-al doilea magazin offline Real Foods vine ca o confirmare a trecerii la o nouă fază de dezvoltare în business. Majoritatea clienţilor noştri ne-au spus că şi-ar dori un loc fizic în care să poată intra în contact direct cu produsele alimentare pe care le cumpără. Magazinele noastre sunt spaţii concepute special pentru a evidenţia produsele pe care noi le selectăm, iar consumatorii le pot testa şi, totodată, pot afla mai multe informaţii despre producători, reţetele originale utilizate etc. Magazinele noastre offline au fost, totodată, un bun prilej să dezvoltăm şi linia de produse ready-to-eat 2Chefs, unde avem deja în jur de 50-60 de sortimente".

În aprilie 2019, 2Chefs a mai des-chis un drum - catering cu gust şi stil pentru petreceri private şi evenimente corporate. Catering-ul de la 2Chefs se adresează atât companiilor, cât şi persoanelor fizice care doresc ca evenimentele lor să se transforme într-o încântare pentru ochi şi papile. Meniurile sunt structurate împreună cu clienţii şi totul este gătit proaspăt. Prezentarea şi "povestirea" preparatelor sunt cele care încântă şi te îmbie să guşti.

Direcţia 2Chefs este clară şi bine definită - ingrediente proaspete şi sezonale, pe cât posibil locale, gătite de la zero, fără scurtături şi adaosuri; tradiţie şi inovaţie, frumos şi gustos.

"Misiunea este grea, mentalităţile se schimbă greu, dar nimeni nu poate rezista bunului gust şi autenticităţii", sunt de părere organizatorii Awake 2019, pentru care 2Chefs Catering a asigurat atât bufetul artiştilor, cât şi prânzul şi cina pentru tot personalul.

Printre produsele 2Chefs se numără atât sarmalele - inclusiv sortimente inedite precum cele de vită în foi de viţă cu sos gulaş sau cele vegane cu ciuperci şi trufe, cât şi pesto-uri, pate-uri fine, dar şi mâncare gătită.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS