Anunţ de începere a implementării proiectului

Comunicate de presă / 16 noiembrie 2021

Anunţ de începere a implementării proiectului
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  "Dotarea unităţilor sanitare aflate in subordinea Consiliului judeţean Prahova cu echipamente medicale şi de protecţie medicală, în vederea prevenirii extinderii infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 şi tratarea pacienţilor contaminaţi"

  Consiliul Judeţean Prahova implementează, începând din luna noiembrie 2021, proiectul "Dotarea unităţilor sanitare aflate în subordinea Consiliului Judeţean Prahova cu echipamente medicale şi de protecţie medicală, în vederea prevenirii extinderii infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 şi tratarea pacienţilor contaminaţi", cod SMIS 2014+ 138150.

  Proiectul este derulat de Consiliul Judeţean Prahova, în calitate de Beneficiar şi MINISTERUL INVESTIŢIILOR ŞI PROIECTELOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, în calitate de Finanţator.

  Obiectivul general al proiectului este creşterea capacitaţii de gestionare a crizei sanitare prin investiţii necesare pentru consolidarea capacităţii de reacţie la criza de sănătate publica cauzată de pandemia SARS-CoV-2, in Spitalului Judeţean de Urgenta Ploieşti, prin achiziţia de aparatura, dispozitive medicale si alte dotări corespunzătoare cu scopul de a răspunde in timp util si eficient la criza provocata prin oferirea de servicii medicale adecvate. Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 vizează promovarea investiţiilor necesare pentru consolidarea capacităţii de reacţie la criza de sănătate publica cauzata de răspândirea virusului SARS-CoV-2, contribuind in mod direct la dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiţii in dotări si echipamente/aparatura specifica contribuind astfel la dezvoltarea operaţionalităţii la nivel naţional, regional si local, reducând inegalităţile in cerea ce priveşte starea de sănătate publica si îmbunătăţind accesul la serviciile medicale de calitate.

  Obiectivele specifice ale proiectului

  1. OS 1- Dotarea unităţii spitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenta Ploieşti cu echipamente medicale in vederea echipării cu aparatura de imagistica si alte aparate si echipamente specifice in tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19, obiectiv ce va contribui la îndeplinirea indicatorilor de proiect: 2S132- Capacitate adecvata de îngrijire si tratament a cazurilor de infecţie cu virusul SARS-CoV-2/ de gestionare a crizei sanitare 2S130 - Entităţi publice dotate / sprijinite pentru 2

  gestionarea crizei sanitare cauzate de SARS-CoV-2 2. O.S. 2. Îmbunătăţirea accesului la servicii medicale a persoanelor din judeţul Prahova, prin creşterea stării de sănătate publică. Obiectivul specific va contribui la îndeplinirea indicatorilor proiectului: 2S132- Capacitate adecvata de îngrijire si tratament a cazurilor de infecţie cu virusul SARS-CoV-2/ de gestionare a crizei sanitare".

  Rezultate aşteptate

  Creşterea capacităţii de reacţie adecvata a Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti în gestionarea crizei COVID-19; 4 Secţii exterioare (Boli Infecţioase -Adulţi si copii, secţia Obor/Pneumologie, Locaţia Boldescu, Locaţia Buna vestire) ale Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti dotate în concordanţa cu necesităţile si protocolul de diagnosticare si tratament a cazurilor COVID-19; Secţia ATI si Laboratorul de Analize din cadrul Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti dotate în concordanţă cu necesităţile si protocolul de diagnosticare si tratament a cazurilor COVID-19; Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului judeţean de Urgenţă Ploieşti, dotata în concordanţă cu necesităţile si protocolul de diagnosticare si tratament a cazurilor COVID-19, prin achiziţia unor echipamente de cea mai înaltă performanţă.

  Valoarea totala a proiectului este de 8.397.993,60 lei, iar valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul de coeziune este de 8.397.993,60 lei.

  Perioada de implementare a proiectului "Dotarea unităţilor sanitare aflate in subordinea Consiliului judeţean Prahova cu echipamente medicale si de protecţie medicala, in vederea prevenirii extinderii infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 si tratarea pacienţilor contaminaţi" este de 21 de luni. Data de începere a proiectului este 01.04.2020, iar data finalizării acestuia este 31.12.2021.

  Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 - 2020.

  Date de contact: Andrei Bolocanu, manager de proiect: andrei.bolocanu@cjph.ro

  Consiliul Judeţean Prahova, muncipiul Ploieşti, Blv. Republicii nr.2-4, tel: 0244-514545, fax: 0244-596669, e-mail: cons_jud@cjph.ro; proiecte@cjph.ro

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  BTPay
  Electromagnetica

  Curs valutar BNR

  21 Ian. 2022
  Euro (EUR)Euro4.9449
  Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
  Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
  Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
  Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

  convertor valutar

  »=
  ?

  mai multe cotaţii valutare

  Cotaţii Emitenţi BVB
  Bursele din regiune
  romaniansmartcity.ro
  Cotaţii fonduri mutuale
  Pagini Aurii
  www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro