Revista BURSA Construcţiilor

APIA:Apicultorii pot depune cereri de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol până pe 31 mai

G.B
Miscellanea / 17 mai

Apicultorii pot depune cereri de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol până pe 31 mai

Apicultorii pot depune cereri de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol până pe 31

Apicultorii şi formele asociative apicole legal constituite pot depune cereri de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol (PNA) până la data de 31 mai 2021, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), printr-un comunicat, citat de Agerpres.

Sprijinul se acordă pentru măsura A "Asistenţă tehnică pentru apicultori şi organizaţiile de apicultori", pentru formele asociative apicole legal constituite, respectiv pentru acţiunile C.4. "Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie - remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare-descărcare a stupilor în pastoral" şi D.3. "Achiziţionarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare", pentru apicultori.

Potrivit comunicatului, în contextul actual, cererile de intenţie împreună cu documentele ataşate cererii pot fi scanate/fotografiate şi transmise la APIA prin intermediul mijloacelor electronice la adresa de e-mail a Centrului Judeţean/Centrului Municipiului Bucureşti sau pot fi depuse la registratura Centrelor APIA.

Formularul cererii de intenţie împreună cu alte informaţii detaliate privind accesarea PNA se regăsesc postate pe site-ul APIA (www.apia.org.ro), la secţiunea Măsuri de Piaţă-Apicultură-Anul 2021, dar este la dispoziţia solicitanţilor şi prin funcţionarii Centrelor naţionale ale Agenţiei.

"Numai solicitanţii care vor depune cererea de intenţie pentru măsurile menţionate mai sus au dreptul să depună cererea de plată prin care vor solicita sprijin pentru acelaşi produs/produse din cererea de intenţie", precizează reprezentanţii APIA .

Astfel, cererile de plată pentru măsurile vizate se vor depune până la termenul limită de 31 iulie 2021.

Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Naţional Apicol este de 51,128 milioane de lei.

Reprezentanţii APIA subliniază că, oricare ar fi momentul depunerii cererii de plată, cu încadrarea în termenul limită, plata sprijinului financiar se va efectua de către Agenţie după controlul tuturor cererilor de plată şi după centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea încadrării în plafonul alocat pentru fiecare măsură.

Program Naţional Apicol, pentru perioada 2020 - 2022, are drept scop îmbunătăţirea producţiei şi comercializării produselor apicole prin acordarea apicultorilor de sprijin financiar, suma totală alocată pentru cei trei ani fiind de peste 151 de milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro