Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Aplicația de parksharing yeParking se dezvoltă cu capital de la Roca X

A.I.G.
Miscellanea /

Aplicația de parksharing yeParking se dezvoltă cu capital de la Roca X

yeParking, aplicaţie de parksharing şi furnizor IT de soluţii pentru eficientizarea spaţiilor de parcare, a anunţat marţi o primă rundă de finanţare, în parteneriat cu Roca X, urmând ca întregul capital să fie utilizat pentru accelerarea creşterii companiei, informează News.ro.

"Obiectivele yeParking pe termen scurt sunt legate de creşterea ratei de utilizare a aplicaţiei în Cluj-Napoca, extinderea aplicaţiei în celelalte oraşe mari din România şi înrolarea primelor clădiri de birouri şi zone rezidenţiale închise în soluţia business to business", arată un comunicat al companiei.

yeParking funcţionează pentru moment în Cluj-Napoca, cu peste 5.000 de utilizatori, oferind şoferilor posibilitatea să cedeze temporar, pentru minute sau ore, locul de parcare pe care îl au, către comunitate, optimizând astfel traficul şi timpii de căutare a unui loc de parcare.

"Interesul Roca X vine ca o confirmare că produsul nostru rezolvă o problemă reală, cu potenţial maxim. Planurile de dezvoltare sunt foarte ambiţioase şi avizează treptat atât oraşele mari din România, cât şi extinderea în regiune, cu soluţia de retail destinată utilizatorilor, care pot contribui la fluidiziarea traficului share-uind şi folosind parcările disitribuite, dar şi dezvoltarea soluţiei business to business. Suntem încrezători că fondurile obţinute ne vor ajuta să accelerăm şi mai mult dezvoltarea", afirmă Mihai Lodoabă, administrator Digital Republic şi co-fondator yeParking.

Potrivit sursei citate, implementarea de soluţii rapide, automatizate de plată este unul din beneficiile pe care yeParking le poate aduce operatorilor de parcări de business şi/sau retail parkings, degrevându-i pe aceştia de nevoia dezvoltării unor soluţii proprietare şi de promovare a acestora, direcţie în care se pregăteşte implementarea în premieră a acestei soluţii pentru GoTo Parking, parcarea aeroportului din Cluj-Napoca.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS