Apple intenţionează să menţină constante livrările de iPhone

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 7 septembrie

Apple intenţionează să menţină constante livrările de iPhone

Grupul american Apple a cerut furnizorilor să îi producă aproximativ 85 de milioane de telefoane iPhone 15 în acest an, o cifră comparabilă cu cea de anul trecut, informează Bloomberg News citând surse din apropierea acestui dosar.

Potrivit acestor surse, Apple intenţionează să menţină constante livrările de telefoane iPhone, în pofida problemelor cu care se confruntă economia mondială şi a estimărilor referitoare la un declin al pieţei totale de smartphone-uri în acest an. Mai mult, Apple analizează posibilitatea de a majora preţurile pentru modelele de telefoane iPhone Pro, au adăugat sursele care au dorit să îşi păstreze anonimatul. Evoluţia afacerilor Apple, cea mai valoroasă companie din lume, se răsfrânge asupra economiei mondiale, influenţând afacerile pentru mii de furnizori şi locurile de muncă pentru milioane de persoane din SUA, China, Vietnam şi India. Acţiunile Apple au înregistrat o creştere de aproape 50% în acest an, ceea ce a dus capitalizarea de piaţă a companiei la 3.000 de miliarde de dolari.

În acest an, Apple a fost nevoit să îşi revizuiască estimările pentru telefoanele iPhone din gama entry-level, cu aproximativ două milioane de unităţi, din cauza unor probleme la producţia senzorilor de imagine CMOS, dar va compensa această scădere prin comenzi mai mari pentru modelele mai scumpe iPhone Pro, au dezvăluit sursele. De asemenea, au existat unele probleme minore cu ecranele noilor telefoane iPhone, însă aceste probleme ar urma să fie rezolvate în maximum două săptămâni şi nu vor avea un impact major asupra producţiei generale, au adăugat sursele. Prognozele referitoare la livrarea a 85 de milioane de telefoane iPhone în acest an sunt uşor mai mici decât ţinta iniţială de 90 de milioane de unităţi, stabilită de Apple în precedenţi doi ani. Însă grupul american nu a putut să îşi atingă aceste obiective din cauza problemelor în aprovizionarea cu cipuri în 2021 şi a restricţiilor impuse în 2022 în China în contextul pandemiei de Covid.

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb