Apple investeşte în producătorul de cipuri Dialog

F.M.
Companii /

Apple investeşte în producătorul de cipuri Dialog

Apple a convenit să investească în producătorul european de cipuri Dialog Semiconductor, într-un acord în valoare de 600 de milioane de dolari, care extinde afacerile cu cipuri ale producătorului de iPhone-uri în Europa, transmite Reuters.

De la producerea primelor iPhone-uri, în urmă cu un deceniu, Apple a utilizat cipurile Dialog pentru gestionarea duratei de viaţă a bateriilor.

În cadrul acordului, Apple cumpără patente, o echipă de circa 300 de ingineri, dintre care majoritatea lucrau deja la cipurile destinate dispozitivelor Apple, şi birouri ale Dialog din Marea Britanie, Italia şi Germania.

Dialog a anunţat că veniturile sale din 2018 nu vor fi afectate şi că va continua livrările de produse existente către Apple.

Deocamdată, acordul răspunde întrebărilor legate de viitorul relaţiilor din Apple şi Dialog. Acţiunile Dialog au scăzut în acest an, atunci când a anunţat că Apple intenţionează să folosească cipuri de la un alt furnizor, majoritatea observatorilor considerând că este vorba chiar despre Apple.

Acţiunile Dialog au crescut cu 17% la bursa din Frankfurt, în condiţiile în care acordul cu Apple asigură afacerile dintre cele două părţi pentru următorii trei ani.

Producătorul anglo-german de cipuri au mai anunţat că va începe un program de răscumpărare a până la 10% din acţiuni.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS