Abonament gratuit

Apple oferă angajaţilor teste pentru diagnosticarea COVID-19

A.D.
Miscellanea /

Apple oferă angajaţilor teste pentru diagnosticarea COVID-19

Angajaţii Apple care se întorc la muncă, la sediul central al firmei din Silicon Valley, vor avea opţiunea de a fi testaţi pentru diagnosticarea cu coronavirus, anunţă CNN.com.

Compania a început să readucă treptat muncitori la biroul Apple Park din Cupertino, California, luna trecută. Compania le-a oferit teste nazale cu tampon pentru testare şi a cerut verificarea temperaturii angajaţilor şi purtarea măştilor la birou.

Alte măsuri de precauţie includ bucătăriile închise şi o limită de două persoane în ascensoare, care în mod normal era de 10 persoane, precizează sursa.

Compania şi-a închis birourile şi punctele de vânzare din întreaga lume din cauza pandemiei, dar le-a redeschis treptat cu măsuri suplimentare de siguranţă. Operaţiunile au fost reluate la peste 100 de magazine din SUA luna trecută, deşi multe dintre ele s-au deschis doar pentru preluarea comenzilor online.

Magazinele care permit intrarea clienţilor, cer acestora măşti şi verificarea temperaturii.

Companiile mari de tehnologie au adoptat abordări diferite pentru a readuce forţa de muncă la birou.

Facebook a spus că angajaţii săi pot lucra de acasă până la sfârşitul anului 2020, dacă aleg acest lucru.

Twitter va permite angajaţilor să lucreze de acasă "pentru totdeauna", dacă rolurile lor o permit, a declarat compania luna trecută.

Google a declarat că va redeschide unele birouri în iulie, dar îşi propune ca acestea să funcţioneze la o capacitate de 30% până în septembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie