Appraisal & Valuation a atras 4,4 milioane RON printr-un plasament privat de acţiuni

G.U.
Piaţa de Capital / 22 iunie 2021

Appraisal & Valuation a atras 4,4 milioane RON printr-un plasament privat de acţiuni

Pe 18 iunie 2021, TradeVille a încheiat cu succes şi în mod anticipat, chiar în prima zi, în condiţiile unei suprasubscrieri de peste 4 ori, oferta primară de vânzare tip plasament privat de acţiuni emise de Appraisal & Valuation prin care compania, ce deţine brandul NAI România, realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 387.000 de acţiuni (simbol APP), preţul final stabilit în ofertă fiind de 11,5 RON/acţiune. Subscrierile totale înregistrate au depăşit 18 milioane RON, rezultând într-o suprasubscriere de peste 4 ori faţă de valoarea iniţială a ofertei. Subscrierea minimă a fost de 4.500 de acţiuni, majoritatea subscrierilor fiind efectuate online pe platforma de tranzacţionare TradeVille.

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Appraisal & Valuation se situează la aproape 15 milioane RON. Compania va face demersurile necesare listării acţiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacţionare operat de Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, cu simbolul APP. Listarea va fi asistată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat, notează sursa citată.

Fondurile atrase în ofertă, în valoare de peste 4,4 milioane RON, sunt destinate finanţării şi dezvoltării activităţii curente, inclusiv prin crearea unor noi divizii, posibile achiziţii, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Andrei Botiş, CEO şi fondator al Appraisal & Valuation, a declarat: "Realizările şi potenţialul companiei noastre au fost recunoscute prin interesul arătat de investitori, cărora le mulţumesc pentru încrederea de a ne deveni parteneri. Sunt convins că evoluţia ascendentă a Appraisal & Valuation va continua, iar această încredere se va consolida. Valorificând finanţarea obţinută pe piaţa de capital, ne propunem extinderea business-ului pe piaţa evaluărilor şi a serviciilor conexe, în timp ce statutul de companie listată ne va ajuta să ne întărim echipa prin atragerea celor mai buni profesionişti din piaţă."

Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille, a declarat: "Este un nou prilej de bucurie pentru noi ca exact în ultima zi lucrătoare înaintea unui IPO important să putem închide cu succes a 23-a ofertă primară de finanţare intermediată de TradeVille în ultimii 2 ani. Este vorba despre o companie care oferă o modalitate cu totul unică de a investi în real-estate, fiind parte a unei reţele internaţionale de mare succes si un prestator de servicii care sunt indispensabile atât pentru cei care vând sau dezvoltă, cât şi pentru cei care închiriază sau cumpără real-estate comercial. Practic, povestea NAI România nu este legată de un proiect anume, ci de gradul de efervescenţă generală din domeniul său. Sperăm ca acest an minunat pentru investitori, antreprenori şi bursa din România să continue cu finanţări si listări cel puţin la fel de atractive."

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro