APPRAISAL & VALUATION anunţă achiziţia platformei evaluari-arta.ro, ce oferă servicii de evaluare online a operelor de artă şi a obiectelor de colecţie

Piaţa de Capital / 27 august 2021

APPRAISAL & VALUATION anunţă achiziţia platformei evaluari-arta.ro, ce oferă servicii de evaluare online a operelor de artă şi a obiectelor de colecţie

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, simbol bursier APP) a achiziţionat platforma online evaluari-arta.ro, locul unde clienţii beneficiază de expertiză autorizată privind valoarea obiectelor de artă pe care le deţin, fără efortul de a se deplasa, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Iubesc arta şi adevărul în aceeaşi măsură. Misiunea mea este să ajut oamenii să obţină rapid preţul corect pentru obiectelor de artă pe care le cumpără, le vând sau le moştenesc", a declarat Cristian Gavrilă, fondatorul şi coordonatorul proiectului evaluari-arta.ro.

"Am identificat încă de acum 10 ani nevoia de a evalua online obiectele de artă, însă atunci nu existau servicii la nivelul profesionist care să satisfacă pe deplin aşteptările clienţilor. Astăzi, platforma modernă evaluari-arta.ro se bucură de prezenţa unor experţi de renume în domeniu, aceştia fiind acreditaţi de Ministerul Culturii, având experienţă practică în piaţa de artă şi de obiecte de colecţie, dobândită în galerii şi case de licitaţii importante din România. Evaluarea obiectelor de artă este un domeniu ce completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adaugând noi servicii complementare celor existente. Această strategie pe termen mediu şi lung ne asigură creşterea continuă şi oferă previzibilitate afacerilor companiei", a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

În perioada imediat următoare, acţiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) al Bursei de Valori Bucureşti. Atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă face parte din strategia APP de a performa pe piaţa de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa faci o poza cu laptopul, ca altceva ma indoiesc ca stii sa faci cu el. E doar o parere, n-o lua in serios!

Conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”
Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica
aages.ro

Curs valutar BNR

06 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9454
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8344
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9860
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7743
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.3444

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro