APPRAISAL & VALUATION anunţă achiziţia platformei evaluari-arta.ro, ce oferă servicii de evaluare online a operelor de artă şi a obiectelor de colecţie

Piaţa de Capital / 27 august 2021

APPRAISAL & VALUATION anunţă achiziţia platformei evaluari-arta.ro, ce oferă servicii de evaluare online a operelor de artă şi a obiectelor de colecţie

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, simbol bursier APP) a achiziţionat platforma online evaluari-arta.ro, locul unde clienţii beneficiază de expertiză autorizată privind valoarea obiectelor de artă pe care le deţin, fără efortul de a se deplasa, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Iubesc arta şi adevărul în aceeaşi măsură. Misiunea mea este să ajut oamenii să obţină rapid preţul corect pentru obiectelor de artă pe care le cumpără, le vând sau le moştenesc", a declarat Cristian Gavrilă, fondatorul şi coordonatorul proiectului evaluari-arta.ro.

"Am identificat încă de acum 10 ani nevoia de a evalua online obiectele de artă, însă atunci nu existau servicii la nivelul profesionist care să satisfacă pe deplin aşteptările clienţilor. Astăzi, platforma modernă evaluari-arta.ro se bucură de prezenţa unor experţi de renume în domeniu, aceştia fiind acreditaţi de Ministerul Culturii, având experienţă practică în piaţa de artă şi de obiecte de colecţie, dobândită în galerii şi case de licitaţii importante din România. Evaluarea obiectelor de artă este un domeniu ce completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adaugând noi servicii complementare celor existente. Această strategie pe termen mediu şi lung ne asigură creşterea continuă şi oferă previzibilitate afacerilor companiei", a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

În perioada imediat următoare, acţiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) al Bursei de Valori Bucureşti. Atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă face parte din strategia APP de a performa pe piaţa de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa faci o poza cu laptopul, ca altceva ma indoiesc ca stii sa faci cu el. E doar o parere, n-o lua in serios!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro