Aproximativ 221.400 de persoane au tranzitat punctele de frontieră din ţară

A.F.
Miscellanea / 20 mai

Aproximativ 221.400 de persoane au tranzitat punctele de frontieră din ţară

În data de 19.05.2024 , poliţiştii de frontieră ale nivelului întregii ţări au efectuate formalităţi pentru trecerea frontierei (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) pentru aproximativ 221.400 de persoane , cetăţeni români şi străini, şi peste 66.600 de persoane. mijloace de transport care au tranzit frontiera, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, astfel, pe sensul de intrare în România, prin punctele de frontieră terestre, dar şi prin cele aeriene şi maritime (sosiri din state non Schengen) au fost efectuate formalităţi de intrare în ţară pentru 107.661 persoane . Totodată, au intrat în ţară 32.079 mijloace de transport .

În ceea ce priveşte cetăţenii ucraine , pentru aceştia lucrătorii noştri efectuează formalităţile de control la trecerea frontierei, în conformitate cu reglementările naţionale şi comunitare în domeniu, până la data de 19.05.2024, ora 24.00, la nivel naţional, intrând în România 8.067.574 cetăţeni ucraineni.

De asemenea, venim în sprijinul cetăţenilor care vor să călătorească în afara ţării cu informaţii privind timpul de aşteptare deschise în punctele de frontieră traficului internaţional, informaţii care se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line ce poate fi accesat adresa http://www. politiadefrontiera.ro/traficonline / .

Începând cu 31 martie 2024, poliţiştii de frontieră din cadrul aeroporturilor porturilor maritime din întreaga ţară şi nu mai efectuează formalităţile de control pentru persoanele care îngrijesc în spaţiul Schengen, împreună cu colegii de la poliţie, imigrări şi jandarmerie, realizează acţiuni poliţieneşti punctuale pentru a-şi face parte. verifica identitatea şi situaţia legală a persoanelor, dar şi pentru a preveni şi combate faptele ilegale.

Pentru realizarea acestor verificări, lucrătorii noştri dispun de terminale mobile conectate la bazele de date relevante ale autorităţilor române, dar şi cele din Spaţiul Schengen, efectuând, în ultimele 24 de ore peste 4.600 de verificări în aplicaţia eDAC .

În situaţii în care au fost constatate abateri de la normele legale, în ultimele 24 de ore , în zonele de competenţă - punctele de trecere, dar şi la "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 153 de fapte ilegale (42 infracţiuni şi 111). contravenţii) prin care a fost încălcată legislaţia română.

În urma constatării faptelor ilegale de către poliţiştii de frontieră, au fost aplicate amenzi în valoare de 63.765 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de peste 215.562 lei , care au fost oprite de la comercializare, cu scopul de a proteja consumatorii. .

De asemenea, nu sa permis intrarea în ţară a 39 cetăţeni străini , care nu îndeplinesc condiţiile de lege şi de asemenea, nu sa permis ieşirea la 10 cetăţeni români din diferite motive legale.

Poliţia de Frontieră Română întreprinde zilnic, împreună cu celelalte instituţii abilitate, măsuri ferme în toate zonele de competenţă, în vederea depistării şi sancţionării persoanelor care nu respectă legea. Suntem permanent la datorie pentru a facilita tranzitarea frontierei pentru participarea la trafic şi pentru a oferi sprijin cetăţenilor în orice situaţie.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb