Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Aproximativ 37.000 de angajaţi ai MAI vor fi mobilizaţi pentru desfăşurarea procesului electoral

D.F.
Miscellanea /

Aproximativ 37.000 de angajaţi ai MAI vor fi mobilizaţi pentru desfăşurarea procesului electoral

Aproximativ 20.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri şi lucrători de la alte structuri operative vor asigura, duminică, paza şi protecţia celor 18.748 de secţii de votare din ţară, a anunţat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. Ordinea publică la nivel naţional va fi asigurată de peste 13.800 de angajaţi ai ministerului, iar alţi 3.600 de specialişti vor fi pregătiţi să verifice şi să soluţioneze sesizările privind posibile incidente electorale.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a afirmat, vineri, într-o declaraţie de presă, că MAI are ca prioritate principală desfăşurarea în condiţii de siguranţă publică a scrutinului la nivelul întregii ţări.

Ea a precizat că, din punct de vedere organizatoric, au fost respectate toate termenele prevăzute în programul calendaristic.

La nivelul localurilor de vot, structurile MAI au finalizat controalele şi verificările tehnice de specialitate, cu privire la condiţiile ce trebuie îndeplinite din punct de vedere al securităţii şi din punct de vedere al măsurilor de prevenire şi de intervenţie în caz de incendiu.

Ordinea publică la nivel naţional va fi asigurată de peste 13.800 de angajaţi ai ministerului, iar alţi 3.600 de specialişti vor fi pregătiţi să verifice şi să soluţioneze cu celeritate sesizările privind posibile incidente electorale. În acest sens, la nivelul MAI a fost elaborat un Ghid cu principalele dispoziţii legale aplicabile procesului electoral, ghid care a fost transmis din timp tuturor structurilor.

În total, duminică, pentru desfăşurarea procesului electoral în condiţii de maximă siguranţă vor fi mobilizaţi aproximativ 37.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, a precizat Dajbog.

Dajbog a amintit că şi la acest proces electoral se foloseşte Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc să voteze, dar nu au documente de identitate valabile, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date a recomandat serviciilor judeţene şi Direcţiei din Bucureşti să lucreze cu publicul şi în zilele de sâmbătă şi duminică, astfel: de la ora 8.00 la 16.0, în 9 noiembrie, şi de la ora 7.00 la 21, în 10 noiembrie.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. 18.000.000 de SMS-uri și gata votarea.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS