Abonament gratuit

Aquis preia NEX Exchange de la CME Group

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Aquis preia NEX Exchange de la CME Group

Furnizorul de servicii bursiere Aquis Exchange Plc va cumpăra platforma britanică de tranzacţionare NEX Exchange Ltd. de la CME Group din SUA, pentru o sumă modică de o liră sterlină, plus aproximativ 2,7 milioane de lire sterline (3,4 milioane de dolari), conform nivelului actual al capitalului de lucru al NEX, anunţă Reuters.

Aquis a precizat că această afacere îi va susţine ambiţia de a deveni cel mai important furnizor de servicii bursiere din Europa, concentrat pe listarea companiilor mai mici sau a celor cu creşteri rapide.

Board-ul Aquis consideră că experienţa sa în construirea de noi afaceri în industria bursieră, alături de sporirea lichidităţii, vor transforma NEX Exchange, potrivit financefeeds.com.

Rezultatele financiare pentru anul fiscal încheiat în martie 2018 arată că NEX Exchange a avut vânzări de 1,51 milioane de lire şi pierderi brute de 2,05 milioane de lire. Aquis consideră că, după preluarea NEX, vor putea fi realizate economii semnificative, pe termen scurt.

Finalizarea achiziţiei NEX este aşteptată în această toamnă, după primirea avizului autorităţii britanice din sectorul financiar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie