ARTICOL SUSŢINUT DE VODAFONE ROMÂNIAVodafone România anunţă că a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking

Ziarul BURSA #Companii / 21 februarie 2018

Vodafone România anunţă că a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking

Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking, companie românească din domeniul Internet of Things (IoT), care deţine marca EVOGPS, potrivit unui anunţ al companiei.

Evotracking este specializată în implementarea de soluţii telematice avansate, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa locală a serviciilor destinate administrării flotelor auto.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Aceasta este prima achiziţie integrală pe care Vodafone Ro­mânia o face pe piaţa locală şi reflectă calitatea business-ului Evotracking. Tranzacţia ne consolidează poziţia de lider în furnizarea soluţiilor IoT pe piaţa din Ro­mânia şi ne va permite să le oferim clienţilor o gamă mai variată de tehnologii şi de servicii".

Încheierea procesului de achiziţie intră sub incidenţa îndeplinirii unor anumite condiţii uzuale în cazul unor astfel de tranzacţii, conform Vodafone.

Compania Evotracking a fost fondată în 2009, iar portofoliul său cuprinde peste 40 de produse de management al flotelor care permit urmărirea şi monitorizarea în timp real a autovehiculelor, controlul consumului de combustibil, analiza comportamentului şoferului, precum şi alte soluţii telematice adaptate pentru companii din orice industrie, indiferent de dimensiunea acestora.

Vodafone România oferă în prezent soluţii de management al flotelor auto pentru companii de toate dimensiunile, indiferent de domeniul de activitate, folosite pentru localizare şi monitorizare prin GPS a autovehiculelor. Vodafone Fleet Management este o soluţie care poate fi utilizată pentru flote auto de orice mărime, iar Vodafone Auto Manager, lansată recent, este prima soluţie plug-and-play de pe piaţa românească, adresată companiilor cu flote de maximum zece autovehicule.

Vodafone România oferă din 2003 soluţii IoT pentru companii din diverse industrii precum retail, auto, logistică şi utilităţi. Portofoliul serviciilor IoT răspunde unei game extinse de nevoi, de la cele legate de administrarea flotelor auto, la telemetrie, gestionarea de la distanţă a automatelor de distribuţie, servicii de securitate şi supraveghere a clădirilor rezidenţiale şi de birouri.

Vodafone este lider global în domeniul Internet of Things, cu peste 63,9 milioane de SIM-uri de servicii IoT, iar acoperirea 4G în roaming pentru serviciile IoT este cea mai extinsă din lume, incluzând 109 ţări. Prima reţea Narrowband Internet of Things (NB-IoT) lansată comercial de Vodafone a fost disponibilă în Spania, în ianuarie 2017, între timp, grupul lansând NB-IoT în nouă ţări. În România, Vodafone este primul operator de telecomunicaţii care a testat cu succes o soluţie bazată pe tehnologia NB-IoT, pentru industria de petrol şi gaze, în noiembrie 2017, conform comunicatului.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro