ARTUR STRATAN, CONSULTANT SENIOR LA PARTNERG-I:"Furtuna din piaţa energiei a intensificat nevoia de restructurare şi optimizare a costurilor din sector"

E.O.
Miscellanea / 07 decembrie 2021

"Furtuna din piaţa energiei a intensificat nevoia de restructurare şi optimizare a costurilor din sector"

Furtuna din piaţa de energie, care impactează negativ bilanţurile multor companii din România, a intensificat nevoia de restructurare şi optimizare a costurilor energetice, subliniază Artur Stratan , proaspăt numit în funcţia de Consultant Senior al companiei partnerg-i. Artur Stratan, primul care ocupă această funcţie în cadrul partnerg-i, consideră: "Sprijinul extern, prin consultanţa în achiziţia energiei, facilitează înţelegerea fenomenelor din piaţă, mai ales atunci când 2 + 2 nu mai fac 4, ci 22. Contactul cu realităţile actuale ale pieţei de energie poate fi foarte dur şi greu de suportat financiar, dar rolul nostru este să vă prezentăm alternativele care pot îndulci această stare de fapt. Piaţa, împreună cu toate elementele ei, este într-o continuă mişcare şi de foarte multe ori informaţii aparent fără importanţă reuşesc să mişte piaţa la un nivel nesperat şi neaşteptat. De aceea, nicio informaţie nu trebuie ignorată şi trebuie integrată în întregul informaţional care este definitoriu pentru acţiune în relaţia cu piaţa energetică românească şi europeană".

Artur Stratan are o experienţă de peste 30 de ani în sectorul energetic, activând în România, India, Kazahstan şi Austria. În cea mai recentă experienţă a sa, a gestionat achiziţia de energie electrică şi de gaze naturale pentru două dintre cele mai mari combinate chimice din România, din poziţia de Director de Achiziţii Strategice al Chimcomplex. Aceasta este dublată de cea acumulată anterior în zonele comercial, dezvoltare afaceri şi negocieri complexe, punându-şi amprenta pe multe parteneriate strategice locale şi internaţionale.

Theodor Livinschi, Director General şi Fondator al partnerg-i, subliniază: "Începând cu al III-lea an de activitate, respectiv din aprilie 2022, vom putem răspunde şi mai facil, dar şi mai aplicat nevoilor clienţilor noştri. O parte dintre serviciile şi operaţiunile, care vor fi optimizate, vor fi integrate şi într-o soluţie de centralizare şi de vizualizare personalizată în mediul online, a datelor esenţiale pentru fundamentarea deciziilor informate privind achiziţia de energie. Aceasta reprezintă doar un fragment din noutate, noţiunile «regenerabil» şi «formare», referitoare tot la cumpărarea energiei şi gestionarea acestor costuri adăugându-se, de anul viitor, la cele care ne definesc astăzi - «consultanţă» şi «reprezentare»".

partnerg-i este o companie românească specializată în consultanţa completă şi reprezentarea consumatorilor industriali de energie electrică şi de gaze naturale în achiziţia şi gestionarea costurilor cu cele două utilităţi. Totalul cheltuielilor anuale cu energia electrică şi gazele naturale efectuate de clienţii acestei companii se apropie de 1 miliard de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro