Arval lansează pe piaţa din România produsul Car Sharing pentru mobilitate partajată

T.B.
Companii / 14 martie

Arval lansează pe piaţa din România produsul Car Sharing pentru mobilitate partajată

Grupul Arval introduce pe piaţa din România o aplicaţie mobilă de car sharing dedicată exclusiv companiilor, care are în centrul preocupărilor confortul şi mobilitatea angajaţilor, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei. De asemenea, aplicaţia Arval Car Sharing, la fel ca şi alte aplicaţii din portofoliul Arval, ajută managerii de flote să eficientizeze costurile cu flota şi să ofere angajaţilor maşini pe care aceştia să le partajeze cu uşurinţă, conform sursei.

Apărută ca răspuns la problemele întâmpinate în timpul pandemiei, ideea de car sharing corporativ este astăzi tot mai utilizată la nivelul companiilor, graţie beneficiilor pe care le aduce atât angajatorilor, cât şi angajaţilor, transmite compania. Conform Observatorului Arval pentru Mobilitate - Barometrului Flotelor şi Mobilităţii 2023 (un studiu anual realizat în România şi la nivel mondial de BNP Paribas Group, din care face parte si Arval Service Lease Romania), 64% dintre companiile din România au implementat deja cel puţin un sistem de mobilitate pentru angajaţii lor, în timp ce 90% dintre acestea au planificate investiţii sau intenţionează să investească în astfel de soluţii de mobilitate sustenabilă. În concordanţă cu tendinţele europene, în România, cele mai răspândite astfel de soluţii sunt transportul public şi partajarea autoturismelor, arată datele companiei.

Potrivit comunicatului, "Soluţiile pe care le oferă Arval România pun în general accentul pe optimizarea managementului flotelor auto prin soluţii de mobilitate sustenabilă. Cu Arval Car Sharing completăm portofoliul de produse de mobilitate Arval cu un plus de avantaje pentru utilizatorii finali, angajaţii respectivelor companii. Dacă un manager de flotă are acces în timp real la o mulţime de date relevante, care vor contribui la formarea unei arhitecturi dinamice şi eficiente a flotei companiei, angajaţii se bucură de o experienţă fluidă, având nevoie doar de telefonul mobil pentru a rezerva, deschide şi porni un autoturism. De asemenea, vorbim despre un produs high-end ce a fost dezvoltat de BNP Paribas şi rafinat în timp pe pieţe din Europa, ceea ce înseamnă că acum, la momentul lansării în România, Arval Car Sharing este o soluţie modernă ce şi-a dovedit viabilitatea în peste 10 ţări. Ne bucurăm că o putem oferi de-acum şi companiilor din România şi că ne întregim oferta de soluţii de mobilitate sustenabilă cu această aplicaţie care le completează în mod armonios", a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval România.

Avantajele adoptării soluţiei Arval Car Sharing sunt multiple şi se împart pe două paliere principale, avantaje pentru angajaţi şi avantaje pentru angajatori, informează sursa citată.

Astfel, companiile care operează flote auto vor dispune de un ajutor în reducerea efectivă a costului total de operare sau mobilitate (CTO), optimizarea utilizării maşinilor din flotă, optimizarea ocupării locurilor de parcare, şi nu în ultimul rând un beneficiu de imagine prin fidelizarea angajaţilor, menţionează sursa.

Pe de altă parte, angajaţii beneficiază de o soluţie nouă de mobilitate, fie în interes de serviciu, fie personal, dar care de asemenea contribuie şi la creşterea echităţii sociale, printre aceştia, fiind în acelaşi timp şi o soluţie alternativă la transportul în comun, adaugă compania.

Arval Car Sharing este o alternativă modernă, simplă şi flexibilă pentru accesarea soluţiilor de mobilitate oferite de companie. Telefonul mobil pe care este instalată aplicaţia devine atât platformă de rezervare, cât şi "cheie" a maşinii, autoturismele din flotă fiind deschise, pornite şi închise cu ajutorul aplicaţiei. Se reduce astfel birocraţia asociată în mod tradiţional cu procesul de folosire a autoturismelor din flotă şi creşte exponenţial uşurinţa utilizării, se arată în comunicat.

Platforma de management a flotei pe care a fost dezvoltată aplicaţia permite repartizarea autoturismelor pe categorii către angajaţi şi accesul la date care permit un grad ridicat de eficientizare. Nivelul de utilizare al autoturismelor creşte, iar în cazuri specifice se poate chiar ajusta numărul maşinilor din flotă, dacă nu este calibrat pe nevoile curente. În acelaşi timp, monitorizarea continuă a flotei contribuie la procesul de eficientizare prin livrarea de date în timp real cu privire la modul şi gradul de utilizare, relatează compania.

Arval Car Sharing este utilizată deja în mai multe ţări din Europa, cu peste 22.000 de utilizatori înrolaţi care folosesc aplicaţia în mod curent.

În România, Arval Car Sharing este disponibilă începând cu data de 15 martie 2024 şi poate fi accesată atât de clienţii noi, cât şi de cei existenţi, prin contactarea directa a echipelor de vânzări ale Arval România, pe toate canalele de contact (www.arval.ro, email, telefon), arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb