ASBIS Romania va distribui produsele Flowmon în toată ţara

Comunicate de presă / 26 aprilie 2021

Flowmon a intrat în portofoliul de mărci distribuite de ASBIS Romania. Prin acest parteneriat, ASBIS Romania îşi extinde oferta de soluţii, aceasta incluzând acum tehnologii de înaltă performanţă de monitorizare a reţelelor şi de analiză predictivă de comportament. Recent, Kemp a achiziţionat Flowmon Networks, oferind astfel clienţilor un mix între serviciile de livrare a aplicaţiilor şi serviciile de securitate cu vizibilitate profundă a reţelei şi răspuns automat la incidentele de securitate, conform unui comunicat remis redacţiei.

În ultimii ani, companiile au adoptat rapid BYOD, IoT şi strategii cloud-first, pentru a fi mai active şi pentru a-şi dezvolta afacerile mai bine. Cu toate acestea, pe lângă beneficiile incontestabile, aceste tendinţe au adus noi probleme de vizibilitate, intensificând presiunea asupra organizaţiilor care doresc să păstreze performanţa cerută de mediile lor digitale. Oferind tehnologii îmbunătăţite care pot fi folosite în toate reţelele, implementare rapidă şi configurare uşoară, Flowmon ajută la acoperirea acestor lacune de vizibilitate şi la identificarea proactivă şi reacţia rapidă la problemele de performanţă.

"Flowmon este o marcă importantă pentru portofoliul nostru, oferind valoare partenerilor şi clienţilor noştri, prin soluţii de monitorizare şi diagnosticare a performanţei reţelei (Network Performance Monitoring and Diagnostics - NPMD), detectare şi reacţie (Network Detection and Response - NDR) şi monitorizare a performanţei aplicaţiilor (APM), alături de excelente servicii de asistenţă tehnică", declară Bogdan Constantinescu, Director general ASBIS Romania. "Ne bucurăm că putem aduce clienţilor oferte noi în domeniile securităţii infrastructurii, monitorizării reţelei şi răspunsului automat la incidente", adaugă Bogdan Constantinescu.

Extinderea portofoliului ASBIS Romania cu soluţiile NPMD de la Flowmon va oferi clienţilor, echipelor de operaţiuni şi securitate, controlul asupra experienţei aplicaţiilor, prin creşterea capacităţii de monitorizare şi crearea unei punţi între aplicaţii şi reţea. Analiza comportamentului şi detectarea anomaliilor (NDR), bazate pe machine learning (ML), asigură detectarea timpurie a celor mai subtile atacuri, înainte ca acestea să aibă un impact negativ.

"Suntem foarte încântaţi că partenerul nostru tradiţional ASBIS a inclus produse din portofoliul Flowmon în oferta sa pe piaţa din România. Implicarea unui distribuitor local este valoroasă, în special pentru parteneri şi clienţi, care vor avea acum setul perfect de instrumente pentru a asigura disponibilitatea şi funcţionalitatea sistemelor lor", declară Sinisa Antunovic, Manager Regional de Vânzări Kemp.

Soluţiile Flowmon sunt disponibile în portofoliul ASBIS Romania începând cu data de 12 aprilie 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro