Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ASF organizează evenimentul "Educaţie financiară pentru toţi"

T.T.
Piaţa de Capital /

ASF organizează evenimentul "Educaţie financiară pentru toţi"

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în perioada 30 august 2019 - 1 septembrie 2019, un eveniment de informare şi educaţie financiară dedicat populaţiei, conform unui comunicat.

Călătoria de informare va începe alături de călătorii din trenul nr. 1681 ce pleacă la Constanţa din Gara de Nord la ora 09:30. Reprezentanţii ASF vor interacţiona cu pasagerii, vor acorda asistenţă de specialitate, vor răspunde la întrebările lor şi vor distribui materiale educaţionale. Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul CFR Călători.

Sâmbătă şi duminică (31 august-1 septembrie a.c.), cei care doresc să adreseze întrebări sau să solicite informaţii de la reprezentanţii ASF, îi vor putea găsi pe aceştia în zona Casino Mamaia din Municipiul Constanţa, unde, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, în intervalul orar 10:00-17:00, vor avea loc discuţii cu cei interesaţi şi vor fi distribuite materiale cu caracter educaţional.

Obiectivul acţiunii îl reprezintă informarea consumatorilor cu privire la asigurarea de viaţă şi asigurarea de călătorie, asigurarea obligatorie RCA şi existenţa sistemului de soluţionare alternativă a litigiilor SAL-FIN, pus gratuit la dispoziţia consumatorilor de către ASF. Prin această acţiune publică, ASF continuă seria de evenimente de interacţiune directă cu publicul, înscrisă în strategia de educaţie financiară.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Foarte bine. Dar să spună reprezentanții ASF și ce salarii au angajații ASF, în special Membrii Consiliului - Leo are 15000 de euro pe luna salariul de bază doar - ce fac pentru aceste salarii și mai ales cum se angajează în ASF ( fătuci și fătuce de partid, securiști etc. ). Țară fără viitor!

  In primul rand membrii ASF-ului ar trebui a urmeze aceste cursuri.

  Le lipsesc multe, de la cunostinte pana la atitudine. 

  Aștept cu mult interes ca ASF să ne mai povestească câte ceva din serialul fară sfârșit " desființarea pragului la SIF-uri ", episodul 2019.

  Sa verifice ASF-ul ce angajațî. Au băncile de nu știu sa explice comisioanele la un fond mutual de investitii. Și astfel am renunțat sa cotizez la fondul respectiv pt bătrânețile mele ...!

  ASF sau despre când ridicolul capătă anvergură cosmica !!! Autoritatea de Supraveghere Financiara se ocupa de educatie ... prin trenuri? Adică angajații ASF se urca din București în trenul spre Constanța, unde sunt oameni care merg în vacanta și le explica ca e bine sa economiseasca și povestea aia cu dobânda compusă, adică funcția exponențială care se face prin gimnaziu? Cat de penibil !!! Dar ce ? Educația financiara e ceva de prim ajutor, în caz ca sare trenul de pe sine? Cu asta se ocupa ASF, când sunt ditamai nenorocirile pe la SIF-uri, când nu auzi niciodată niciun investitor la BVB sa fie mulțumit de ASF !! Dacă mai punem din salariile de acolo ... e o flegma în obrazul investitorilor, a profesorilor care predau nimicurile voastre zi de zi și a oamenilor cinstiți și competenți din țara asta! Ce rușine!!!!!

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie