ASF:România, realeasă în Comitetul Executiv al IOPS

S.B.
Miscellanea / 27 octombrie

România, realeasă în Comitetul Executiv al IOPS

România va ocupa pentru încă doi ani, prin intermediul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), poziţia de membru al Comitetului Executiv al Organizaţiei Internaţionale a Supraveghetorilor Sistemelor de Pensii Private (IOPS), potrivit unui comunicat al ASF remis redacţiei.

Daniel Armeanu, Vicepreşedinte ASF: "Realegerea în Comitetul Executiv confirmă recunoaşterea de către membrii IOPS a interesului şi contribuţiei României, prin intermediul ASF - Sectorul Sistemului de Pensii Private, la proiectele privind elaborarea de standarde, principii şi bune practici în reglementarea şi supravegherea sistemelor de pensii private. România, reprezentată de Autoritarea de Supraveghere Financiară în calitate de membru al Comitetului Executiv, va fi implicată în consolidarea principiilor privind activitatea de reglementare şi supraveghere a sistemelor de pensii la nivel internaţional".

Organizaţia Internaţională a Supraveghetorilor Sistemelor de Pensii Private este cea mai reprezentativă organizaţie internaţională în domeniul pensiilor private, are 87 de membri şi reuneşte autorităţi de supraveghere ale sistemelor de pensii private din 77 de jurisdicţii din întreaga lume. Mai mult, inclusiv Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică şi Banca Mondială participă în calitate de membri asociaţi la întrunirile IOPS.

Comitetul Executiv este principala structură de conducere, care stabileşte obiectivele organizaţiei, coordonează activitatea şi asigură gestionarea corespunzătoare a resurselor acesteia.

Scopul principal al IOPS este de a îmbunătăţi calitatea şi eficacitatea supravegherii sistemelor de pensii private din întreaga lume.

IOPS este un organism internaţional independent, ai cărui membri sunt reprezentaţi de autorităţile responsabile cu supravegherea sistemelor de pensii private. IOPS acţionează în vederea stabilirii standardelor în ceea ce priveşte aspectele legate de supravegherea şi reglementare pensiilor, promovează cooperarea internaţională în domeniul supravegherii pensiilor, oferă un forum la nivel mondial pentru dialogul privind supravegherea sistemelor de pensii şi promovează, conduce şi facilitează cercetarea, în cooperare cu organismele internaţionale relevante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Dtlawyers
BTPay
Apanova
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

26 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3869
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7398
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8407
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.1246

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro