Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Asociaţia Controlorilor de Trafic Aerian a anunţat declanşarea unei greve pe toate aeroporturile din Grecia

A.I.
Internaţional /

(Sursa foto: Wikipedia)

(Sursa foto: Wikipedia)

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Asociaţia Controlorilor de Trafic Aerian a anunţat declanşarea unei greve pe toate aeroporturile elene în ziua de miercuri, 17 mai 2017, în intervalul orar 11:00-15:00, precizează un comunicat de presă al Ministerului.

Cetăţenii români, afectaţi de situaţia din atenţionare, pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106728879 şi +302106728875), apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Ambasadei României la Atena (+306980833448).

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro şi www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia pentru smartphone-uri "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS