Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc implementează proiectul "Dialog pentru Consens"

V.G.
Fonduri Europene / 17 august

Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc implementează proiectul "Dialog pentru Consens"

Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc - APAR, în calitate de beneficiar, implementează proiectul "Dialog pentru Consens", cod SIPOCA 1086, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară Administraţie publică şi sistem judiciar eficiente, componenta 1: CP14/2021 pentru regiunea mai dezvoltata Consolidarea capacitaţii ONG-urilor şi partenerilor sociali de a se implica în formularea şi promovarea dezvoltării la nivel local, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, proiectul a fost demarat în luna iulie 2022, se desfăşoară pe o perioadă de 12 de luni şi are un buget total eligibil de 410.966,50 lei, din care valoarea nerambursabilă este de 402.747,16 lei.

Obiectivul general al proiectului este de a consolida capacitatea organizaţiilor non-guvernamentale din localitatea Mogoşoaia şi din judeţul Ilfov de a se implica în formularea şi promovarea dezvoltării la nivel local. În acest sens, proiectul îşi propune să pună bazele unui Parteneriat pentru Dezvoltare Locală, funcţional la 6 luni după finalizarea proiectului, între Autoritatea Publică locală Mogosoaia, ONG-uri şi parteneri sociali din zona şi să dezvolte capacitatea unui număr de 30 de persoane, reprezentanţi ai acestora prin instruiri în domeniul monitorizării strategiilor şi politicilor locale, precum şi de participare la procese decizionale, de promovare a egalităţii de şanse şi nediscriminarii.

Obiectivele specifice ale proiectului

OS 1. Dezvoltarea unui parteneriat între ONG-uri /parteneri sociali şi UAT Mogoşoaia, funcţional la 6 luni după finalizarea proiectului.

OS 2. Dezvoltarea de proceduri şi mecanisme pentru susţinerea şi promovarea dezvoltării la nivelul localităţii şi de interacţiune dintre autorităţile şi instituţiile administraţiei publice cu comunitatea locală în perioada 2022-2027.

OS 3. Dezvoltarea capacităţii partenerilor sociali şi a ONG-urilor prin instruiri în domeniul monitorizării strategiilor şi politicilor locale şi de participare la procesele decizionale, de promovare a egalitaţii de sanse şi nediscriminării, precum şi a dezvoltării durabile.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9410
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0408
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0873
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6488
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.3997

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro