ASOCIAŢIA PRO INFRASTRUCTURĂ: Mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu 4 luni

A.I.G.
Miscellanea /

Mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu 4 luni

Asociaţia Pro Infrastructură anunţă, marţi, pe Facebook, că mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu 4 luni, deşi premierul Orban anunţa că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti, informează News.ro.

"Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi, managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare", au transmis reprezentanţii Asociaţiei, care cer premierului şi ministruui Transporturilor să accelereze reformele promise.

Potrivit acestora, în 6 luni de mandat, "Sorin Scarlat s-a integrat perfect în tabloul general din ultimii ani de la CNAIR".

"Punctul culminant din mandatul lui a fost rezilierea la 99% a lotului 3 din A1 Lugoj-Deva şi menţinerea închisă a autostrăzii perfect funcţionale timp de 4 luni, până când adevărul şi bunul simţ au fost mult prea evidente pentru a mai putea fi ignorate", au mai transmis reprezentanţii Asociaţiei, potrivit sursei citate.

Aceştia cer premierului Ludovic Orban şi ministrului Bode "să accelereze reformele promise şi să acţioneze mult mai ferm în direcţia reconstruirii administraţiei cu atribuţii în infrastructura de transport".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS