Asociaţia Young Initiative organizează Forumul Sustenabilităţii ONG

F.D.
Miscellanea / 9 octombrie 2023

Asociaţia Young Initiative organizează Forumul Sustenabilităţii ONG

Asociaţia Young Initiative alături de fundaţia World Vision România invită reprezentanţii sectorului non-profit din România, miercuri, 25 octombrie 2023, la Forumul Sustenabilităţii ONG care va avea loc la Hotel Marshal Garden, Bucureşti, între orele 10:00 - 17:00, conform unui comunicat de presă al organizaţiei.

Potrivi sursei citate, forumul Sustenabilităţii ONG-urilor este o iniţiativă care face parte din proiectul ,,Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri" derulat de Asociaţia Young Initiative în parteneriat cu Fundaţia World Vision România cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a creşte capacitatea organizaţiilor non-profit din România de a implementa procese de dezvoltare organizaţională care să ducă la un impact sporit în comunitate.

Forumul Sustenabilităţii ONG-urilor îşi propune să ofere celor 100 de participanţi acces direct la resurse şi instrumente de dezvoltare organizaţională, precum şi şansa de a intra în conversaţie cu lideri importanţi din sectorul neguvernamental, dar şi din mediul corporate despre ultimele tendinţe, perspective, oportunităţi de parteneriat şi finanţare. Dialogul şi schimbul de bune practici alături de invitaţii evenimentului vor avea loc în cadrul a două paneluri "Dezvoltare organizaţională - cum cresc ONG-urile?" şi "Finanţarea pentru dezvoltarea organizaţională - perspective şi soluţii".

În cadrul evenimentului, vor fi lansate trei cursuri MOOC special gândite pentru a răspunde cât mai bine nevoilor reale de învăţare şi dezvoltare ale ONG-urilor din România: Comunicare Non-profit, Rezilienţă Organizaţională, Bună Guvernare. Cursurile se adresează atât managerilor organizaţiilor non-profit, cât şi angajaţilor şi voluntarilor şi oferă cunoştinţele şi informaţiile necesare pentru a ajuta orice ONG să îşi poată desfăşura activitatea cât mai eficient şi a îşi atinge obiectivele cu succes. Totul într-o formă cât mai modernă şi accesibilă. Conţinutul este divers, pornind de la video şi continuând cu materiale practice, exerciţii aplicate, instrumente de lucru, interviuri cu experţi în domeniile respective.

Totodată, participanţii la eveniment vor obţine acces direct la instrumentul Self-Accelerator care oferă metode şi exemple concrete prin care fiecare ONG poate parcuge singur, neasistat propriul proces de dezvoltare organizaţională, pas cu pas. Resursele, aduse împreună sub forma instrumentului Self-Accelerator au fost folosite cu succes în cadrul programului Accelerator ONG - un program complex de 16 luni prin care 24 de organizaţii din România au fost susţinute în mod direct prin sesiuni de mentorat şi coaching pentru a dezvolta strategii de creştere şi transformare organizaţională.

"Invităm colegii din industria binelui să vină alături de noi pe 25 octombrie pentru a lua împreună o pauză de la policrizele cu care ne confruntăm zi de zi şi să discutăm despre învăţarea şi dezvoltarea organizaţională, proces care deseori trece în plan secund. Mai mult, în România am trecut în ultimul an printr-un experiment unic prin care sute de ONG-uri au trecut prin diverse procese de dezvoltare organizaţională cu sprijinul ACF, iar acum este timpul să începem să vedem ce lecţii învăţăm de aici şi ce putem aplica fiecare dintre noi pentru a ne maximiza impactul în comunitate." Răzvan Sassu, manager proiect Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb