Asociaţiile civice ieşene îi cer premierului o întâlnire pe tema Autostrăzii Moldova

I.M.A.
Politică /

Asociaţiile civice ieşene îi cer premierului o întâlnire pe tema Autostrăzii Moldova

Asociaţiile civice ieşene care militează pentru autostradă îi solicită premierului Viorica Dăncilă o întrevedere, vineri, când aceasta se va afla la Iaşi, reprezentanţii societăţii civile precizând că interesele Moldovei nu pot fi ignorate.

Membrii asociaţiilor civice Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Moldova vrea Autostradă şi Împreună pentru A8 susţin că proiectul autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş se află în pericol şi îi cer premierului Viorica Dăncilă o întâlnire vineri, când aceasta va veni la Iaşi, transmite News.ro.

"În urmă cu trei săptămâni v-am adresat o scrisoare deschisă în legătură cu ignorarea acestei autostrăzi. Reamintim că această autostradă este vitală pentru regiunea noastră, pentru ieşirea din izolare, pentru dezvoltare şi pentru crearea de locuri de muncă menite a-i menţine acasă pe moldovenii care de ani buni sunt într-un adevărat exod spre alte zone ale României, dar mai ales spre Europa Occidentală. V-am solicitat atunci o nouă întrevedere pentru a vă prezenta în mod detaliat de ce este importantă această autostradă pentru noi, pentru locuitorii Moldovei ocolite în mod sistematic de marile investiţii de infrastructură. Având în vedere că vineri, 16 august 2019, veţi fi prezentă la Iaşi, dorim să avem o întâlnire pe aceeaşi bază de colaborare. Credem că veţi fi de acord cu noi că interesele Moldovei nu mai pof fi ignorate fără asumarea tuturor riscurilor politice şi sociale care decurg de aici", se arată în apelul adresat premierului Viorica Dăncilă de către asociaţiile civice din Iaşi, conform cursei citate.

Premierul Viorica Dăncilă se va afla vineri la Iaşi, afirmă surse politice, ea urmând să participe la un Comitet Executiv lărgit al PSD Iaşi la care vor fi prezenţi parlamentarii şi primarii PSD din judeţ.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS