ATP, DUPĂ DECIZIA DE ANULAREA A VIZEI LUI NOVAK DJOKOVIC:''Recomandăm cu tărie vaccinarea pentru toţi jucătorii''

G.U.
Internaţional / 16 ianuarie

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Asociaţia Profesioniştilor din Tenis (ATP) a reacţionat după decizia de menţinere a suspendării vizei australiene a lui Novak Djokovic. ATP spune că "marchează sfârşitul unei serii de evenimente profund regratabile" şi "continuă să recomande cu tărie vaccinarea pentru toţi jucătorii", potrivit Digi24.

"Decizia de astăzi de a menţine suspendarea vizei australiene a lui Novak Djokovic marchează sfârşitul unei serii de evenimente profund regratabile. În cele din urmă, deciziile autorităţilor privind chestiuni de sănătate publică trebuie să fie respectate. Este nevoie de mai mult timp pentru a face un bilanţ al faptelor şi de a lua învăţăturile din această situaţie.

Indiferent de cum s-a ajuns la acest punct, Novak este unul dintre cea mai mari campioni ai sportului nostru iar absenţa sa de la Australian Open este o pierdere pentru joc. Ştim cât de turbulente au fost ultimele zile pentru Novak şi cât de mult a vrut să-şi apere titlul la Melbourne. Îi dorim să fie bine şi abia aşteptăm să-l vedem înapoi pe teren în curând. ATP continuă să recomande cu tărie vaccinarea pentru toţi jucătorii", arată un comunicat al asociaţiei.

Judecătorii au respins ultimul apel al tenismenului sârb Novak Djokovic pentru anularea deciziei de a i se suspenda viza de intrare în Australia.

Sportivul a transmis într-un comunicat că va coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea sa din ţară.

Novak Djokovic a contestat la Curtea Federală din Australia decizia guvernului australian de a-i revoca viza.

Viza acestuia a fost revocată pentru prima dată în 6 ianuarie, la intrarea în ţară, pe fondul unor neclarităţi legate de o scutire medicală de a se vaccina - pe care o primise pentru că ar fi făcut recent COVID -, în condiţiile în care străinii care intră în Australia au obligativitatea de a fi vaccinaţi.

Un judecător a decis ulterior să invalideze anularea vizei, invocând vicii de procedură.

Între timp, au apărut noi neclarităţi în legătură cu testul pozitiv de COVID pe care Djokovic l-ar fi primit la 16 decembrie 2021. Sportivul nu a intrat imediat în carantină şi a avut apariţii în public.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro