AUR solicită eliminarea de urgenţă a condiţiei prezentării certificatului verde COVID la intrarea într-o instituţie publică

G.U.
Politică / 12 ianuarie

AUR solicită eliminarea de urgenţă a condiţiei prezentării certificatului verde COVID la intrarea într-o instituţie publică

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită coaliţiei de guvernare să elimine "de urgenţă" condiţia prezentării certificatului verde COVID la intrarea într-o instituţie publică, pentru evitarea formării "cozilor imense" de la primării pentru plata taxelor şi impozitelor, informează Agerpres.

"AUR atrage atenţia asupra faptului că, în această perioadă, la primăriile din întreaga ţară se formează cozi imense din cetăţeni care doresc să-şi achite taxele şi impozitele către autorităţi. Se înregistrează situaţia absurdă şi umilitoare ca cetăţenii buni platnici, veniţi să-şi achite dările către autoritatea locală, să nu poată intra în incinta instituţiilor pentru a-şi îndeplini obligaţiile legale. (...) În multe localităţi, oamenii care merg să-şi achite impozitele sunt întorşi din drum, întrucât nu au certificatul verde, care li se cere pentru a intra în primărie. Sunt trimişi să-şi facă un test rapid. Pentru mulţi români, 60 - 70 de lei, cât costă un test rapid, reprezintă o sumă semnificativă, pe care ar prefera să o dea pe mâncare, nu pe testele vândute de clientela politică a guvernanţilor", a transmis AUR, printr-un comunicat de presă.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Foarte corect... Respect AUR...

  Bravo Aur ,pare singurul partid normal in acest sens

  AUR este singurul partid parlamentar care lupta pt respectarea drepturilor fundamentale ale romanilor garantate de Constitutie! Celelalte sunt doar o apa si-un pamant!

  Bravo AUR.

  O poziție logică și verticală. Prezentarea certificatului verde la intrarea într-o instituție publică e o măsură cretin-imbecilă. Nu are nicio utilitate medicală producând doar frustrare pentru o mare parte a populației care, cu toată bunăvoința și cu toată înțelegerea, se întreabă în mod legitim "de ce să mai plătesc taxe dacă jegurile de la putere își bat joc de noi?"

  Înțeleg într-o anumită măsură logica medicală pentru permiterea accesului pe bază de certificat nazi în restaurant (vrei să scazi transmiterea bolii), dar accesul într-o instituție publică prezintă un risc absolut minor și irelevant statistic de transmitere a bolii. 

  Sper, pt sănătatea acestei tari, ca cele 4 comentarii anterioare ce lauda partidul pro rus sunt de la același retardat...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro