Autoritatea de concurenţă analizează tranzacţia prin care Engie România preia Wirom Gas

I.M.
Companii / 16 ianuarie 2019

Autoritatea de concurenţă analizează tranzacţia prin care Engie România preia Wirom Gas

Tranzacţia prin care compania Engie România preia Wirom Gas este analizată de Consiliul Concurenţei, autoritatea urmând să emită o decizie în acest sens după perioada de consultare publică, se arată într-un comunicat de presă al autorităţii de concurenţă, transmis astăzi de Agerpres.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de Concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se menţionează în comunicatul citat.

Engie România, care are ca principal obiect de activitate furnizarea gazelor naturale în România, atât pentru clienţi persoane fizice, cât şi pentru clienţi persoane juridice, face parte din Grupul international Engie S.A., care mai deţine în România: Distrigaz Sud Reţele SRL, Engie Servicii SRL (fosta Distrigaz Confort SRL), Alizeu Eolian SĂ., Brăila Winds SRL şi Engie Building Solutions SRL.

Wirom Gas SA este prezentă atât pe pieţele distribuţiei şi furnizării gazelor naturale, cât şi pe piaţa serviciilor tehnice de verificări, revizii şi reparaţii ale instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale şi serviciilor de mentenanţă asociate.

Persoanele interesate pot transmite observaţii şi puncte de vedere pe adresa Consiliului Concurenţei în termen de 20 zile de la publicării prezentului anunţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro