Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

AUTORITATEA RUTIERĂ ROMÂNĂ: "Am eliberat 1.816 autorizaţii de transport alternativ"

B.D.
Miscellanea /

"Am eliberat 1.816 autorizaţii de transport alternativ"

Autoritatea Rutieră Română (ARR) a transmis, la solicitarea News.ro, că a eliberat, la nivel naţional, 1816 de autorizaţii de transport alternativ, iar numărul de copii conforme este de 9.110.

Firmele şi şoferii care operează prin platforme de transport alternativ precum Uber, Bolt, Clever sau Yango, trebuie să obţină, până la 1 februarie, autorizaţie de la ARR.

ARR a transmis, la cererea News.ro, că a eliberat, până la 21 ianuarie, inclusiv, 1816 de autorizaţii de transport alternativ pentru firmele care au solicitat, iar numărul de copii conforme este de 9110. Totodată, numărul de seturi de 2 ecusoane este de 17.643.

"Totodată, în vederea urgentării eliberăruu documentelor către operatorii de transport alternativ, la sediul Autorităţii Rutiere Române-ARR funcţionează o celulă de lucru în vederea prelucrării dosarelor depuse de către operatorii de transport altemativ şi eliberarea documentelor astfel încât să fie respectat termenul de 15 zile lucrătoare pentru eliberarea documentelor şi chiar eliberarea acestora să se realizeze sub 10 zile lucrătoare", a transmis ARR, la solicitarea News.ro.

ARR a explicat că, printr-o cerere de eliberare a autorizaţiei de transport altemativ se poate solicita o singură autorizaţie, iar printr-o cerere de eliberare a copiei conforme se pot solicita mai multe copii confome în funcţie de parcul de autoturisme al operatorului de transport altemativ.

Totodată, Cătălin Codreanu, preşedintele Asociaţiei Coaliţia pentru Economia Digitală, organizaţie ce reprezintă principalele companii de ride sharing şi e-hailing din România, a repetat un îndemn către şoferi să urgenteze depunerea documentelor necesare.

"Analizând aceste cifre, îndemnăm şoferii să depună , la oficiile ARR, cât mai urgent posibil, documentaţia necesară eliberării avizelor. În acelaşi timp, cei care nu au reuşit să parcurgă toată procedura până la 1 februarie, pot s-o facă şi după această dată", a spus Codreanu, la cererea News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS